2777
2789
عنوان

کسی بوده اوایل بارداری لک بینی داشته باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 56 پست
خدا حفظش کنه برای منم دعا کنین 

ان شاالله سالم بغلش بگیری عزیزم فقط استراحت مطلق باش من تا ماه هشتم نصف ماه پیش مادرم بودم نصفشم پیش مادرشوهرم یادش به خیر فقط دستور میدادم و ویار میکردم براشون🤣🤣😅😅

تیکر تولد گل دخترمه😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم چند روز دیگه باز بتا بده حالا که بی بی مثبت شده به احتمال زیاد بارداری 

انشالله ۲۵ موعدمه به نظرتون اونروز تیتر بتا بدم معلومه دیگه اره

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
بی بی هام هاله داشت  مثانه ام درد میگرفت  بخاطر شن کلیه ام ترسیدم  مشکلی باشه گفتم &n ...

امکان مثبت بودنش خیلی زیاده

تا وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه🎭 تنها به جرئه های فراموشی دلخوشم🥂                                                                           
آخه من سابقه سقط هم دارم خدا کنه بخیر بگذره 

عزیزم من سابقه زایمان زودرس داشتم و تا روز زایمان خونه مامانم خوابیدم یعنی واقعا خوابیدما

غذا و آب هم خوابیده خوردم

در این حد

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
امکان مثبت بودنش خیلی زیاده

انشالله  همینطور که میگی باشه

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
عزیزم من سابقه زایمان زودرس داشتم و تا روز زایمان خونه مامانم خوابیدم یعنی واقعا خوابیدما غذا و آب ...

وای اینجوری که خیلی سخته ، ولی منم اگر بچه سالم باشه قول میدم دیگه فقط بخوابم 😭

بله من! تا سونو ان تي تقريبا لكه بيني داشتم و شياف ميزدم

یعنی با وجود شیاف هم باز لکه بینی داشتین ؟ من امشب زیر دلم تیر کشید و یکم پهلو چپم درد گرفت و بعد یه ساعت دیدم لک دیدم 

وای اینجوری که خیلی سخته ، ولی منم اگر بچه سالم باشه قول میدم دیگه فقط بخوابم 😭

من شرایط خیییییلی سختی داشتم۲۰ هفته سرکلاژ شدم

بگم باورت نمیشه ولی دکترم خیلی تور بود

با استرس ازش پرسیدم میمونه بچه

گفت با کلمه توکل آشنایی؟مگه دست ماست؟اونی میشه که خدا میخواد و ما فقط هر کاری بتونیم انجام میدیم ولی نتیجه با خداست

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
من شرایط خیییییلی سختی داشتم۲۰ هفته سرکلاژ شدم بگم باورت نمیشه ولی دکترم خیلی تور بود با استرس ازش ...

خدا را شکر که بچه شما مونده ان شا الله بچه منم می‌مونه 

یعنی با وجود شیاف هم باز لکه بینی داشتین ؟ من امشب زیر دلم تیر کشید و یکم پهلو چپم درد گرفت و بعد یه ...

آره تازه روزي دوتا ميزدم

ولي تا ميرفتم حمام يا يكم راه ميرفتم شروع ميشد،

كمر درد و درد پريودي هم داشتم

آره تازه روزي دوتا ميزدم ولي تا ميرفتم حمام يا يكم راه ميرفتم شروع ميشد، كمر درد و درد پريودي هم د ...

ای بابا پس منم امروز یکم فعالیت کردم احتمالا واسه همین باشه یعنی امیدوارم واسه همین باشه