2777
2789
عنوان

کسی بوده اوایل بارداری لک بینی داشته باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 56 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر دخترم ک بعد یه سقط بود بازم لکه بینی داشتم با وجود شیاف و دوفاستون اما تنهاکاری ک کردم یک ماه تمام فقط خوابیدم

فقط دستشویی تا دستشویی از جام بلند میشدم

و عصرا هم یک ساعتی می‌نشستم

پله نزدیکی پیاده روی واستادن هیچکدوم رو نداشتم

تا آخرای ماه سه ک خوب شدم

بازم تا ماه نه نه نزدیکی داشتم نه پیاده روی نه پله

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

من هفته ی هشتم لکه داشتم رفتم سونو گفتن نی نی سالمه ولی هفته ی نهم افتادم به خوتریزی جوری که کل ملافه م خونی بود با گریه رفتم دکتر بازم خداروشکر نی نیم سالم بود ولی هماتوم داشتم و تا هفته ی بیست مرتب شیاف پروژسترون رو‌ واژینال استفاده میکردم خداروشکر الان دخترم هجده ماهشه و کنارم خوابیده

تیکر تولد گل دخترمه😍
شش هفته و دو روزم فردا صبح میرم الان برم کاری نمیکنن فردا میرم ک سونو بشم

انشالله چیزی نیس نگران نباش بدتره برات

تا وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه🎭 تنها به جرئه های فراموشی دلخوشم🥂                                                                           

میشه یکی جواب منو بده .یعنی میتونه واسه این باشه چندروزدیگه  موعدمه جواب منفی یعنی زود رفتم

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
من سر دخترم ک بعد یه سقط بود بازم لکه بینی داشتم با وجود شیاف و دوفاستون اما تنهاکاری ک کردم یک ماه ...

عزیزم من بلافاصله بعد از سقط باردار شدم ، امروز یکم فعالیت کردم دیگه نمیدونم چی به چیه 

میشه یکی جواب منو بده .یعنی میتونه واسه این باشه چندروزدیگه  موعدمه جواب منفی یعنی زود رفتم

خیلی زود رفتین . ده روز بعد از موعد میرن!

تا وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه🎭 تنها به جرئه های فراموشی دلخوشم🥂                                                                           
عزیزم من بلافاصله بعد از سقط باردار شدم ، امروز یکم فعالیت کردم دیگه نمیدونم چی به چیه 

نگران نباش فقط استراحت مطلق کن

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

اره عزیزم چند روز دیگه باز بتا بده حالا که بی بی مثبت شده به احتمال زیاد بارداری 

خیلی زود رفتین . ده روز بعد از موعد میرن!

بی بی هام هاله داشت  مثانه ام درد میگرفت  بخاطر شن کلیه ام ترسیدم  مشکلی باشه گفتم  ازمایش بدم خیالم راحت باشه که مثانه ام هست گفتش جواب بتا منفی  ۵روزدیگه تکرار کن 

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱