2777
2789
عنوان

کسی بوده اوایل بارداری لک بینی داشته باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 56 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزيزم توكل كن به خدا و اينكه فعاليتت رو خيلي محدود كن تا سه ماه اول ان شاالله به سلامتي بگذره

خداکنه خداکنه وای خدایا یعنی میشه همه چیز بخیر بگذره 🥲 و نی نی من سالم بیاد بغلم 😍😍

خداکنه خداکنه وای خدایا یعنی میشه همه چیز بخیر بگذره 🥲 و نی نی من سالم بیاد بغلم 😍😍

آره عزيزم چرا نميشه خدا خيلي هواي بنده هاشو داره😍

تازه آخرشم دليل لكه بيني هام مشخص نشد چون هماتوم نداشتم ، جفتمم سر راهي نبود

آره عزيزم چرا نميشه خدا خيلي هواي بنده هاشو داره😍 تازه آخرشم دليل لكه بيني هام مشخص نشد چون هماتوم ...

عزیزم شما بچتون چی بود ؟ آخه میگن شیاف پروژسترون برای جنین پسر ممکنه روی آلت تناسلی اش تاثیر بزاره

الان موقع پریودم هست خیلی هم زیاد میشم ولی این ماه لکه بینی دارم لک های قهوه‌ای الان سه روزه  روز اول دل درد پریود داشتم لک دیدم . الان فقط،زیر دلم میگیره  اونجوری که میخواد بیاد ولی زورش میاد بیاد اونجوری شدم