2777
2789
ن دکترم گف هرروز نصف بعد یه روزدرمیون نصف بعد تموم این پروسه یک وماهو نیم طول برد الانم ۱۸ روزه ک کل ...

آهان آره منم مثل تو قطع كردم. يك سال و خورده اي خوردم. چون افسردگي گرفته بودم. بعد از اين كه كنار گذاشتمش هم خداروشكر هيچ حس بدي نداشتم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یهو قط نکردم بالا گفتم چجوزی شدی؟الان میخوری؟

خداروشکر پس...نه اصلا هم دیگه سمت این داروها نمیرم من بعد یکی دو هفته اگه اشتباه نکنم بعد قطع کردن حالم بد شد به دکترم زنگ زدم و دوباره شروع کردم که به تدریج قطع کنم ولی عوارضش تا مدتها باهام بود...یه حالت گیجی داشتم راه که میرفتم حس نمیکردم پاهام زمینو لمس میکنه انگار رو هوا راه میرم تپش قلبو اینا حال روحیم هم خوب نبود خداروشکر حل شد

زندگی مانند بازی دومینو ست. هرگز از افتادن دیگران شاد نشو چون دیر یا زود، نوبت خودت میرسه .
خداروشکر پس...نه اصلا هم دیگه سمت این داروها نمیرم من بعد یکی دو هفته اگه اشتباه نکنم بعد قطع کردن ح ...

چقد طول برد حل شد

تورخدا بهم امبدواری بده

خیلی میترسم

منم دقیق مث توام بدن دردم دارم

درد کجا؟

گفتش رگای گردنت گرفته دردش میزنه به سرم

در کنار باقی درمان

این قرصم داده 

آخه برا درد نیس درسته؟ 

اولش حالمو بد نکنه! الان میخوام بخورم

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
خوشبحالت چرا من دائم حالم بده یا تلقین میکنم یکسالو نیم خوردم مث تو

افسردگي من مقطعي بود. به خاطر چند تا اتفاق بد پشت سر هم اون جوري شده بودم. اون دوره كه گذشت و عادت كردم به شرايط ديگه قرص رو كنار گذاشتم. 

افسردگي تو شايد ژنتيكيه. شايد بايد تا آخر عمر بخوري اين قرص رو. چيز بدي هم نيست من خيلي ها رو ديدم كه الان سالهاست دارن مي خورن حالشونم خداروشكر خوبه. 

افسردگي من مقطعي بود. به خاطر چند تا اتفاق بد پشت سر هم اون جوري شده بودم. اون دوره كه گذشت و عادت ك ...

من افسردگی ندارم

وسواس خودبیمارپنداری داشتم بعلت کرونا وفوت یکی ازنزدیکانم

نخور😔دکترتو عوض کن  این قرص مسکن نیس مث ماها نشی

دیگ هرچی دکتر میرم از این قرصا میدن یکساله اون یکیارو خوردم دردام خوب نشد 

اگه برا درد اثر نداره نمیخورم 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
ایوای فک کنم مثع شمام همش میگم نکنه بمیرم بچم گناه داره

آخی عزیزم

آره وسواس فکریه تورخدا بهش پیله نکن بهش پروبال نده مث من میشیا خودتو سرگرم کن ورزش کن پیاده روی بگو اصن بیخیال هزچی،شد شد من انقد بهش پروبال دادم که دیگ کلا غرقش شدم

چقد طول برد حل شد تورخدا بهم امبدواری بده خیلی میترسم منم دقیق مث توام بدن دردم دارم

دقیق یادم نیست عزیزم برای چند سال پیشه ... نگران نباش شما طبق قاعدش قطع کردی خیلی زودتر از من خوب میشی اگه اضطراب داری حتما زنگ بزن یا برو از دکترت بپرس

زندگی مانند بازی دومینو ست. هرگز از افتادن دیگران شاد نشو چون دیر یا زود، نوبت خودت میرسه .