2777
2789

سلام خانوما.کیا تو هفته ی ۳۷ هستن؟ یا رد کردن و تجربه دارن؟بیاین از دردا و حالاتتون بگید .من گاهی دل درد پریودی دارم گاهی از هفته ی ۳۴ به بعد گاهی شکمم شل و سفت میشه.تنگی نفسم دارم .گر گرفتگیم دارم.افسرده هم شدم

ببخشید اسی کسی نیومد تو تاپیکم خیلی ب راهنمایی نیاز دارم 😭😭😭

ینی کسی پیش دکتر ساغر صالح پور نرفته؟؟  توروخدا جواب بدید 🥺🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبیعی همش عزیزم

منم هفته ۳۷ هستم چهارشنبه ۳۸ میشم

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!همون تقدیرم با عضویت ۹۶/۶/۹ رمز عبورم فراموشم شد

عادیه عزیزم من بچه ی دوممم تو ۳۶ هفته و یک روز به دنیااوند ولی به شدت از بچه اولم که تو ۳۹ هفتگی دنیا اومد اذیت شدم همه ی این علایمو داشتم به جز افسردگی که من به جاش ترس شدید اززایمان داشتم

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
سلام  خواهر من رفته خداروشکر بارداره یک هفته میشه آزمایش داده

یه سری ها میگن پولکیه و خوب نیس بخدا نمیدونم دیگه چیکار کنم 😭😭 خدا خیرت بده ک جواب دادی حداقل 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
ببخشید اسی کسی نیومد تو تاپیکم خیلی ب راهنمایی نیاز دارم 😭😭😭 ینی کسی پیش دکتر ساغر صالح پور نرفت ...

دوبار انتقال داد هردوبارم گرفت بار اول دوقلو که رشد نکردن سقط کرد بار دومم که الان بارداره خواهرم میگه هر کی میاد پیشش مثبت میشه حتما  خیلی دکتر باخدا خوبیه خیلی داروهای خوبی میده 

طبیعیه گلم.منم همینجوربودم گاهی باهرتکون بچه چنان دردم میگرفت که نگو.میبردنم بیمارستان میدیدن فقط تکونای بچه باعث درد کشیدنم میشه.جاریمم که میگفت نافش وشکمش سفت میشد نفسش میرفت اخرشم اون زایمان زودرس کرد.ولی شانسی که اورداین بودکه دکترازقبل امپول واسه تکمیل ریه رو زده بودبچه دنیااومداونقدر ریزبودنفهمیدم لاپتو بچه است ولی خودم ۴۰هفته پرشد بچم دنیانمیومدسزارینش کردن اصلاعجله نداشت لامصب🤣🤣🤣🤣

منم این حالتا رو داشتم مخصوصا تنگس نفس اونم شبا موقع خواب واقعا سخت بود کمر درد هم از اول تا آخر باهام بود آخرشم چهل و یک هفته با آمپول فشار زایمان کردم ولی شما ان شاالله به موقع زایمان راحتی خواهی داشت عزیزم فقط استرس نداشته باش و حواست به کیسه ی آبت باشه به محض پاره شدن برو بیمارستان

تیکر تولد گل دخترمه😍
دوبار انتقال داد هردوبارم گرفت بار اول دوقلو که رشد نکردن سقط کرد بار دومم که الان بارداره خواهرم می ...

خدا کنه ک منم برم جواب بگیرم ، خسته شدم دیگه ، اینم یه دکتر زنان بهم معرفی کرد پیش ساغر صالح پور برم گفت مطبش زعفرانیه اس ، ماه دیگه خدا بخواد میخوام برم 🥺🎈

یه سری ها میگن پولکیه و خوب نیس بخدا نمیدونم دیگه چیکار کنم 😭😭 خدا خیرت بده ک جواب دادی حداقل  ...

باور کن پولکی نیست  حتی چندبار به خواهرم امپول داده بود فهمیده بود خواهرم بیمه نداره هزینه اش بالاست خواهرم گفت امپول میخره داخل مطبش داره میده به بعضیها   

ببین کسایی که نتیجه نمیگیرن امریکا هم برن میگن دکترش پولکی هست 

عزیزم الان هر جا بری هزینه آی وی اف بالاهست 

من خودم سه سال پیش جای دیگه انجام دادم ۲۵خرج کردم با امپولم بیچاره ام کرد دارو هاش خیلی زیاد بود ولی خب خواست خدا بود باردار شدم  

تما خواهرم بیشتر داروهاش تقویتی بود یعنی من یه دونه از اون داروها دکترم نداده بود بهم بعد خواهرمم ۳۰تومان هزینه کرده بود من اگه تهران بودم حتما میرفتم پیشش 

باور کن پولکی نیست  حتی چندبار به خواهرم امپول داده بود فهمیده بود خواهرم بیمه نداره هزینه اش ب ...

وااااای چقدر زیااااده هزینه هاش خدایااااااا😭😭😭 ۵ ساله بچه دار نمیشم دلم داره میترکه 

خدا کنه ک منم برم جواب بگیرم ، خسته شدم دیگه ، اینم یه دکتر زنان بهم معرفی کرد پیش ساغر صالح پور برم ...

برو توکلت بخدا باشه محکم قوی برو جلو اصل کار خودت هستی دکتر خوبیه خواهرم میگفت از ۲۰نفر شاید یه نفر مثبت نشه 

من جای دیگه جنین دارم ان شاالا میخام چند ماه قبل انتقال از دارهای که ساغر داده خواهرم منم بگیرم استفاده کنم داروهاش عالیه  من خودم ۱۸ساله تو این راه پیر شدم فقط این دکتر وداروهای این دکتر تایید میکنم