2777
2789
عنوان

از بچه داری خیلی خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 4227 بازدید | 159 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید اوایلش سخت باشه ولی همین که دومی یکم جون بگیره ارتباطشون بهتر میشه نگران نباش ولی اختلاف سنی ...

بچهدهای من میشه تقریبا سیزده ماه اختلافشون بیشتر نگرانیم سر اینه که بزرگه حسادت کنه البته الهی بمیرم الان که اینقدر کوچولوئه که فکرنکنم چیزی بفهمه 

بخدا از بس فک و فامیل هی میگن وای چیکار کردی نباید اینقد زود حامله میشدی من افسرده شدم 

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
رسیور خراب شده بود اومدن بردن تعمیر دو روز دیگه میارن..امروز بردمش بیرون خوب بود به محض ورود به خونه ...

اهان خوبه پس تلوزیون بیاد سرگرم میشه

عاشق گردشن دیگه فسقلیا

نمیشه همش بیرون بود بعضی وقتاآدمو به مرز جنون میرسونن بخدا

‌ 𖤐⃟♥️•○━ ᵞᵒᵘ'ʳᵉ ᵐʸ ᵐᵒᵒᶰ ‌‌
بچهدهای من میشه تقریبا سیزده ماه اختلافشون بیشتر نگرانیم سر اینه که بزرگه حسادت کنه البته الهی بمیرم ...

محل هیچکس نده عزیزم خوب کردی

من ۴سال دوا درمون کردم تا دومی رو باردار شدم اینجوری خوبه؟؟؟

اتفاقا بزرگتر بدتر حسادت می‌کنه

پسر من همش میگه منو بغل کن  منو بوس کن فقط مامان من باش

چیزی واسه تو راهیم میخرم برمیداره میگه واسه من خوبه

با اینکه هنوز دومی نیومده از الان داره حسادتش رو نشون میده

الهم عجل لولیک الفرج
ای بابا  من خیلی استرس دارم همه ش دارم خودمو سرزنش میکتم افسردگی. گرفتم همه ش به خودم میگم بزر ...

عزیزم نترس بچه های منم با فاصله سنی بچه های شما بودن اولی یه سال و یه ماهش بود دومی به دنیا اومد کمک هم نداشتم نمیگم آسون بود اتفاقا خیلی هم سخت بود تازه من سرکار هم میرفتم ولی تا چشم روی هم بزاری بزرگ میشن و آن شاءالله دوستای خوبی برای هم میشن

عزیزم نترس بچه های منم با فاصله سنی بچه های شما بودن اولی یه سال و یه ماهش بود دومی به دنیا اومد کمک ...

مرسی از انرژی مثبتت🌹🌹

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش