2777
2789
عنوان

از بچه داری خیلی خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 4227 بازدید | 159 پست
پسره من دو سالشه کشته من و ..‌  دو ماه قبا اضافه وزن داشتم .. الانفکر کنم از شدت کار کردن و سر ...

اووف خیلی سخته خیلی من کم آوردم در مقابلش امروز رفتم خرید هر کاری کردم وا نستاد واسه آبجی هاش خرید کنم فقط واسه خودش خرید کردیم اومدیم

اخه با جایزه شرطی نمیشه؟ 

نه من دوتا شیطون دارم با جایزه روبراهشون کردم.حالا بزرگتر بشن خودشون عقلشون رشد میکنه بهتر میشن .ولی با هر چی بتونی با بچه با ارامش صحبت کنی در اینده روی رفتارش هم تاثیر میزاره.مثلا دارن خرابکاری میکنن.با یاداوری جایزه ترمز را میکشن😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه دونه یکسال نیمه دارم جونم به لبم رسونده ازبس خرابکاری می‌کنه..دقم داد با  شیر خوردنش..بقر ...

من بعلاوه یک پسر یکونیم سالم یه نوزاد یک ماهم دارم خیلی خستم 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

مهدو دوس داره پامیشه ولی خب از رشدش کم میشه الان پسرتون میذاره خونه تکونی کنید؟ من پسرم همش تو آشپز ...

من ۱۵ روزه درگیره خونه تکونی و تازه امروز تموم شدم .. دو روزی هم کار دارم هنوز . باید پتو و رو فرشی بشورم . کله زندگیم و جیش گرفته بود .. همه جا رو به 💩 کشیده بودن .. تو این سرما کلی موکت شستم ..عین چی کار کروم به خدا .. وضعیتم و مسدیدی خون گریه میکردی به حالم .

اینو قبول دارم دیروز بابام اومد پسرمو برد تا یکم من استراحت کنم تا ساعت ۱۱ شب اونجا بود داشتم دیوون ...

دختر من ۵ سالشه

جمعه ها بعد از صبحانه از خونه بیرونشون میکنم میگم برید پارک دوچرخه سواری کنید🤣🤣 موقع رفتنشون از خوشحالی می رقصم،شوهرمم می بینه😂 دو سه ساعت استراحت میکنم.

حالا دومی رو باردارم هستم

اووف خیلی سخته خیلی من کم آوردم در مقابلش امروز رفتم خرید هر کاری کردم وا نستاد واسه آبجی هاش خرید ک ...

من که با بچه جایی نمیرم .. ترجیح میدم خونه نشین بشم ولی با این دو تا تا سر کوچه هم نرم 😆

دقیقا پسرمنم کافیه لیوان بدم آب بخوره یه ذره میخوره بقیشو دستشومیکنه تولیوان میماله به هرچیزی که فکر ...

چرا واقعا اینکارو میکنن دختر منم وقتی آب بدم دست میکنه می‌ماله همه جا اگه ظرف خالی هم باشه پاشو میکنه توش مخصوصا لیوان البته من لذت میبرم گاهی عصبی میشم ولی چیزی نمیگم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
چجوری کم کردین ب منم بگین    

به این فک کردم که من یه تایم زیادی سرکارم،اگه تایمی که خونه هستم و همش مشغول تمیزکاری باشم هم خسته تر میشم هم بی اعصاب ترو چون خیلی وقت و انرژی برا نظافت میزارم بهش حساس تر میشم،اونوقت بچه هام یه خونه تمیز دارن با یه مامان بداخلاق  که با یه مامان گفتنشون سگ میشه   و پاچشونو میگیره،پس یه تایم کوتاهی برای نظافت میزارم هر روز یا یه روز درمیون گهگاهی هم کمکی میارم برا تظافت،حالا بچه هام یه خونه دارن که بیشتر وقتا به هم ریخته هست و یه مامان که خوش اخلاقه و باهاشون بازی می‌کنه و وقت میزاره براشون. 

بعد از یه تایم کوتاهی تغییر محسوسی توی خلق و خوی بچه هام به وجود اومد

ای وای زرد چوبه😭

کلی گریه کردم شوهرم گفت برات میخرم گفتم نمیخوام بچه رو گرفته بود که نرم سمتش نشست شوهرم جارو برقی کشید اینقدر روش کار کرد یکم بهتر شد من دست نزدم از عصبانیت 

من بعلاوه یک پسر یکونیم سالم یه نوزاد یک ماهم دارم خیلی خستم 

واکنش پسرتون نسبت به نی نی چیه؟؟؟ منم پسرم یک سال و یه ماهش چند روز دیگه زایمان میکنم 

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش