2777
2789
عنوان

ناراحتم از خودم از همه

239 بازدید | 16 پست

من خییییلی آدم حساسیم خیلییی مراعات بقیه رو میکنم حواسم هست کسیو آزار ندم واقعا میترسم از شکستن دل بقیه از اینکه آه بکشن

ولی غالب آدما اینجوری نیستن نمیدونم اسمشو خودخواهی بذارم یا نه

انگار اصلا خودشونو جای طرف مقابل نمیذارن...شما تو این شرایط وقتی ناراحت و عصبانی میشید چجوری خودتونو کنترل میکنید؟ 

زندگی مانند بازی دومینو ست. هرگز از افتادن دیگران شاد نشو چون دیر یا زود، نوبت خودت میرسه .

بعد من ی اخلاق بدی دارم وقتی که عصبانی حرف میزنم زبونم خیلی تلخ و تیز میشه

زندگی مانند بازی دومینو ست. هرگز از افتادن دیگران شاد نشو چون دیر یا زود، نوبت خودت میرسه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین چند دقه پیش داشتم حرص میخوردم

دستامو مشت کرده بودمو زور میزدم😑

از خودم عصبانی شدم 

یکمم اشک توو چشام جمع شد

فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤

تا جایی ک میتونم سعی میکنم موقعیتتو ترک کنم که چیزی نگم ترجیح میدم بریزم توی خودم... ولی وقتی طرف مقابلم بیاد دنبالمو بیشتر اعصابمو تحریک کنه دیگه نمیتونم جلوی خودمو بگیرم

همین چند دقه پیش داشتم حرص میخوردم دستامو مشت کرده بودمو زور میزدم😑 از خودم عصبانی شدم  یکم ...

عزیزم چرا؟

خودخوری ، درگیری و دعوای ذهنی 😐 که تا تو خواب هم ادامه داره

دقیقا منم اینجوریم یا نهایتا سر بالشتم عصبانیتمو خالی میکنم

عزیزم چرا؟

واسه یه چیز بیخود😑 شاید از نظر بقیه مزخرف باشه

اما دلیل اصلیش اینه گاهی حس میکنم زیادی واسه بقیه هستم

خودمو نمیگیرم

اینطوریا

فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤
واسه یه چیز بیخود😑 شاید از نظر بقیه مزخرف باشه اما دلیل اصلیش اینه گاهی حس میکنم زیادی واسه بقیه ه ...

البته نه واسه همه

واسه یکی فقط

ولی میدونید بدترین قسمتش کجاست؟ وقتی کنترلمو از دست میدم ...بعد دیگه ی حرفایی میزنم ک ناراحت میشه و من از ناراحتی اون بیشتر ناراحت میشم و بیشتر خودخوری میکنم و انگار آخرش آدم بده من میشم و همه چی سر من میشکنه

البته نه واسه همه واسه یکی فقط

منم واسه ادمایی که برام عزیزن زیادی از خودم مایه میذارم بعد که میبینم جواب کارامو اونطور که باید نمیبینم انگاری دلشکسته میشم بعد از دست خودم عصبی میشم