2777
2789

علایمم کپی دخترمه حالا سردخترم زرداب صبحا بالا میاوردم مرغ و گوشت میخوردم میوه میخوردم  از فست فود خوشم نمیومد ازچیز شیرین خوشم نمیاد اما چیز ترش و شور و تند میتونم بخورم میلم به غذا کمه

الانم پسته شور و بادوم هندی دوسدارم ولی ویار خاصی ندارم 😁

فقط الان ی کوچولو لکه بینی دارم که سردخترم اصلانداشتم اماالان دارم امروز سونو رفتم ۷هفته پنج  روزمه ضربانش ۱۶۴بود اما سردخترم ننوشته چند

حالا بگید چیه؟

البته اینم بگم تو تاپیکای قدیمی نوشته علام یکسان جنسیت متفاوت براشما چجور بوده؟

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارکه رژیم داشتی یا نه؟ روز تخمک گذاری رعایت کردی؟

مرسی عزیزم رژیم و تاحد زیاد رعایت کردم 

روز تخمک گذاری و نمیدونم چون چندماه اقدام بودم فکر کنم روز ۱۲ ۱۳ بود من پریودم ۲۵ روزس و فقط یبار اقدام داشتم

من اصلا به ویار اعتقاد ندارم سر دخترم گلاب به روتون یبار بالا اودم عادی زندگیمو کردم فقط موقع غذا خوردن خیلی زود سیر میشدم یجوری بود که انگار دو بشقاب پر غذا خورده بودم

اماااااا

یبار ناخواسته حامله شدم(با پیشاب) حالم بد بود. بد که میگم بدااااااا   خیلی بد چند کیلو لاغر شدم همش عق میزدم از بوی نون بدم میومد سر یخچال و گاز نمیتونستم برم اخرش هم معلوم شد پوچ بود 

یعنی هیچ بچه ای وجود نداشت به خاطر همون میگم ویار ربطی به بچه نداره این واکنش بدن ما به یک کنجد درون ما هست.

من اصلا به ویار اعتقاد ندارم سر دخترم گلاب به روتون یبار بالا اودم عادی زندگیمو کردم فقط موقع غذا خو ...

آخه اکثرا میگن از رو ویار درطته

ضربان پسر اولش زیاده بعد کم میشه دختر اولش کمتره بعد بیشتر میشه

جالبه تو تاپیکای دیگه خوندم میگفتن کمتر ۱۴۰ پسره 

من سردخترم تو ان تی نوشته ۱۴۳ ولی تو قلب ننوشته