2777
2789
عنوان

دوراهی سخت بین 🧠و🫀

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 20 پست

بببن اسم عشق خراب نکنین واقعا میگی عشق بعد فکر پول و شغل افتخار باباتی؟ این عشق نیست وگرنه دور همه چیو خط میزدی همه جوره تلاش میکردی ک بهش برسی

زیر هر آسمونی باشی بدون بارونش منم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بببن اسم عشق خراب نکنین واقعا میگی عشق بعد فکر پول و شغل افتخار باباتی؟ این عشق نیست وگرنه دور همه چ ...

خیلیییی تلاش کردم دوبار بخاطرش کتک خوردم خیلیی خواستگار رد کردم بخاطرش خیلیییی خون دل خوردم

ولی اون یذره هم تغییر نکرد خلافو نزاشت کنار

در ضمن دوست پسرت اصلاااا به درد نمیخوره بریز دور عشق و احساس این سن اصلا درست نیست 

بابام میگه نمیزارم بری دانشگاه اگه نامزد نداشته باشی از هزار طرف منو گذاشته تو فشار 

خیلیییی تلاش کردم دوبار بخاطرش کتک خوردم خیلیی خواستگار رد کردم بخاطرش خیلیییی خون دل خوردم ولی اون ...

کاریو انجام بده ک ۲۰ ساله دیگ حسرت نخوری بگی باید اون انتخاب میکردم

زیر هر آسمونی باشی بدون بارونش منم💖