2777
2789
عنوان

دوراهی سخت بین 🧠و🫀

1017 بازدید | 20 پست

من یه خواستگار برام اومده که مهندس هوافضا هست ۲۷سالش هس و من ۱۸

خانواده متدَیّنی داره و اقوام دور بابام هستن 

من بخاطر بابام چند روز پیش اجازه دادم بیان فقط همو دیدیم و جلسه دوم هم قراره چند روز دیگه باشه تا سوالو شرایط همو مطرح کنیم

این اقا مشکلی ندارن ولی من نمیتونم تصمیم بگیرم چون هرلحظه اونی که دوسش داشتم میاد جلو چشمام و از روزی که سرحرف این اقا شده حدود ۲۰ روزه من شبا تا گریه نکنم خوابم نمیبره

چون رسیدن به اون امکانش 0 هست و از یه طرفم من تا اخر عمرم اون تو قلبمه و شاید هیچ حسی به طرف مقابلم پیدا نکنم

چون جلسه اول که اومدن اصلا انگار نه انگار ولی  قبلا وقتی اونو از چن متری میدیدم قلبم از جاش کنده میشد همش میگم من باید این روزا رو با اون میگذروندم نه اون

بابام باهاش مخالف سرسخت هست چون دعوامیکنه و..... امسال که باید دیپلمشو میگرفت از بس بهش فشار میومد بخاطر خواستگارای من رفت سربازی تا زودتری سربازیش تموم شه  دوباره بیاد خواستگاری

یبار قبلا باباش خواست بیاد حتی بابام نزاشت پاشون تو خونه ما بزارن از پشت همون گوشی گفت نه. ۲۰روز پیش رفت سربازی به بابام پیام داده من دارم بخاطر دخترتو میرم امیدمو نا امید نکن و یه طومار بزرگ براش نوشته بود از اینکه عاشقمه و هیچ دردی مثل عاشقی نیست🥺💔

و بابام هرچییی میتونست بهش گفته بود همه حرفی بهش زده بود

ما دوسال باهم بودیم و تو این دوسال هیچ مشکلی باهم نداشتیم و اخلاقمون جفت هم بود و اگه قهر میکردم به یک روز نمیکشید

اون اگه واسه همه بده واسه من خوب بود هیچ وقت هیچ بی احترامی بهم نکرد خیلی جاها خودشو ثابت کرد و عشقش برام ثابت شده اس

چون الان ۶ماه میگذره از روزی که بابام فهمید باهمیم ولی بازم بعد ۶ماه پیام بابام داده که من بخاطر دخترتو دارم میرم

اگه منو نمیخواست اصلا تو این سن نمیرفت سربازی و هنوز به فکر من باشه و به بابام پیام بده

شاید الان بگید تو که میدونستی این اینجوریه چرا باهاش اوکی شدی منم همون اول حتی ازش بدم میومد قرار بود فقط یه دوستی ساده باشه ولی تبدیل شد به عشق

و الان من موندم یه دوراهی سخت

من میدونم اگه با اون ازدواج کنم شاید از نظر مالی خیلی نتونه انچنانی باشه چون حقوق دولتی که نمیگیره ولی خب زرنگه و همه کار میکنه مثل بعضی پسرا نیس نگا جیب باباش کنه

ولی هرکاری کنه در حد حقوق مهندس هوافضا نیست و همه مسخرم کنن بگن پرستاره رو رد کرد اون ملیاردرو رد کرد این مهندسه رو هم رد کرد که الان بشه زن این میدونم شان منزلت خونوادم شاید بیاد پایین ولی مطمئنم حالم کنارش خوبهههه و امید دارم که درست میشه چون خیلیا بعد ازدواج درست شدن به چشم دیدم این موردو  که یکی عین همین بود ولی الان بهترین زندگی رو با عشقش داره

ولی این خواستگاره میدونم که اگه زنش بشم باعث افتخار بابام میشه و همه میگن فلانب چه شوهری کرد میدونم که از نظر مالی هیچی کم نمیزاره برام ولی اینم میدونم که حال دلم کنارش خوب نمیشه

نمیدونم به حرف عقلم کنم یا قلبم؟! 🙃💔

کسیو دیدید بعد ازدواج از خلاف دست بکشه؟

عقل

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه سعی کن  قلبت سرباز پیاده عقلت باشه 

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

اگه عاشقی و عاشقته واقعن بجنگید برا عشقتون لطفا و مطمئن باشین ک میشه 

منو شوهرم اختلاف مذهب داریم اختلاف خانوادگی داریم 

ایشونم کلی پرونده داشت البته نماز روزه قرآن این چیزا صفر ولی هزار درجه تغییرش دادم ب لطف خدا واز برمیگرده ب خودت  ولی من میگم هیچی تو دنیا غیر ممکن نیست 

نظر من اینه آدم با عشقش زندگی کنه هر روزش ب یسال زندگی بدون عشق میارزه اگه دنبال عقل بری هزار سال هم بگذره باز قلب کار خودشو میکنه ....

کاربر آقام...      بدترین حالتی که ممکنه برای یه آدم پیش بیاد اینه که همزمان هم احساسی باشه و هم منطقی، یعنی قلبش داره مچاله می‌شه ها، ولی مجبوره منطقی تصمیم بگیره، بعدش باید روزها و ماه‌ها و حتی سال‌ها بشینه به قلبش توضیح بده که اگه اون کارو نمی‌کردم بیشتر مچاله می‌شدی اما مگه قلب حالیشه؟ وقتی دیگه صلحی نباشه بین عقل و قلبت، انگار لای منگنه ای، چون نه مغزت قلب داره، و نه قلبت مغز.
منم ترس همینو دارم که تا اخر عمر حسرت بشه واسم

ببین گلم اینکه عشق نون آب نمیشه قبول دارم اینکه پول نمیشه قبول دارم فکر نکنی آدم مادی ای هستم نه ولی فشار زندگی عشق و کمرنگ میکنه ولی من الان حسرت عشقمو میکشم که مقصر خودم بودم و غرور داشتم نمیدونم حس آدمی که به عشقش میرسه و باهاش ازدواج میکنه چجوریه چون بهش نرسیدم😔ولی میدونم نرسیدن کلی درد و حسرت داره به قول شادمهر شاید الان از اوتی که دوستش داری راحت دست بکشی ولی بعدا حسرت یه لحظه دیدنش دیوونت میکنه.هعی