2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68183 بازدید | 1231 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همین گف گف تب مارشال نادره من تو سی سال ندیدم .....دیروز خودت روماتولوژی هم شک کرد براهمین خود ...

روغن سیاهدانه که معجزس

فقط چطوری لوزه هاشو چرب میکرده

بچه نمیذاره که ادم دست بزنه

بعد عسلو شب و صبح میداده منظورتون اینه؟؟

روغن سیاهدانه که معجزس فقط چطوری لوزه هاشو چرب میکرده بچه نمیذاره که ادم دست بزنه بعد عسلو شب و ص ...

زیر گلوشو چرب کن یواش ماساژ بده همیحور بکش طرف پشت گوشاش قفسه سینه و زیر گلو ....عسل همیحور خالی صب ناشتا ی قاشق بدع بخوره اخر شبم ی قاشق

اره عفونت لوزه حاد داریم مزمن داریم حاد میگن هی عود میکنه 

شما منم به شک انداختی

راس میگی شایدم عفونته

اما دختر من هر دفعه تو تب گلودرد نداره

خیلی کم گلوش دونه سفید زده

پس منم ببرمش کشت حلق

اما عفونت گلو تو بچه های بالای شش سال دیده میشه

دختر من از یکسالگی تب میکنه

شما منم به شک انداختی راس میگی شایدم عفونته اما دختر من هر دفعه تو تب گلودرد نداره خیلی کم گلوش د ...

تو‌اون سن بیشتره ولی نمیشه کف اصلا تو سن پایین نیست ...من یکی از دوستام دقیقا  با همین علایم عفونت لوزه داشته بچش و خوب شده 

شما منم به شک انداختی راس میگی شایدم عفونته اما دختر من هر دفعه تو تب گلودرد نداره خیلی کم گلوش د ...

دخترمت همیشه لوزه هاش سفید غدد لنفاوی گردن ورم و بغصی وقتا اب دهنشم نمیتونست قورت بدع حتی سرش نمیتونست اینور اونور بچرخونه....بنظرمن شما دفه بعد اگ تب تکرار شد تو تب ببر ی گوش خلق بیتی بگو این دونه عای سفیذ چین

[QUOTE=181200307]شما منم به شک انداختی راس میگی شایدم عفونته اما دختر من هر دفعه تو تب گلودرد نداره خیلی کم گلوش د ...[/QUOTEپسر منم زباد گلوش ورم نمیکنه‌ یه مقدار فقط دونه سفید میزنه یا فقط قرمز میشه‌‌

بعد اگه مارشال باشه کورتون که استفاده بشه تب کلا قطع میشه. 

حتی اینسری ک من روز اول  بهش کورتون استفاده کردم تب کامل قطع نشد با استامینوفن کنترل کردم. روز دوم کلا قطع شد برا همین من ایندفعه هم ب یه ویروس دیگه شک کردم.‌

[QUOTE=181200307]شما منم به شک انداختی راس میگی شایدم عفونته اما دختر من هر دفعه تو تب گلودرد نداره ...

من تا حالا کورتون ندادم 

اما وقتی موچکتر بود مثلا دوسه سال پیش

یادمه چند بار که تب کرد نصف شبی تبش پایین نمیومد با شوهرم بردیمش بیمارستان کودکان بهش سرم زدن درجا قطع شد تبش

دیگه نمی دونم اونجا چی زدن شاید دگزا بوده