2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68173 بازدید | 1231 پست
من تا حالا کورتون ندادم  اما وقتی موچکتر بود مثلا دوسه سال پیش یادمه چند بار که تب کر ...

انشااله دیگه دخترتون تب نمیکنه.  

منم خیلی دعا میکنم این دوسری ک پسرم تب کرده بخاطر مارشال نبوده باشه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه معده بچه برا چی درد میکنه خوب نشده هنوووز

رفلاکس داره. ترش میکنه . امپرازول داده دکتر، حالش بد نیس.‌

ازمایش مدفوعش سالم بود.‌ادرار هنوز جوابش اماده نیس .‌

خون هم که طول میکشه تا جوابش بیاد.‌

ادرار بیاد سالم باشه سونوگرافی هم میبرمش 

برا رفلاکس فک کنم فاموتیدینم تجویز میکنن از دکترش بپرس

دوبار بردم دکتر.‌اولی بهش فاموتیدین داد دکتر داروخونه نداد دوجا داروخونه رفتم. ندادن

گفتن به بچه معمولا این قرص نمیدن.‌دوباره ببر دکتر.‌

دوباره بردم پیش یکی دیگه. اونم گفت فاموتیدبن برا بالغینه. امپرازول داد. 

انقد حرص و جوش میزنم از دستش سردرد وحشتناک گرفتم.‌

حیف خودکشی گناهه. خسته شدمممممم

دختر شما چند سالشه. ؟ چند وقته درگیره؟ 

دختر من 6 سالشه از سه سالگی درگیر این تبها شد اول ما هم فکر میکردیم به خاطر عفونت های مکرر باشه ولی وقتی گلوش عفونت داشت تا چند بار کشت حلق انجام دادیم و هر دفعه مشخص شد که عفونت نیست کشت حلق را به خاطر عفونت استروپتوکوک انجام میدن که برای بچه خیلی خطرناکه و فقط با آنتی بیوتیک از بین میره در مورد عطسه هاش هم حدودا روزی 4 یا 5 بار عطسه میکنه و بینیش را میخارونه

من امروز بردم گوش حلق بینی دوتا هر دو گفتن عفونت لوزه هس و لوزه هاش بخاطر عفونتهای مکرر فاسد شدن اصلا ب هیچ عنوان قابل نگه داشتن نیستن بهشم پنی سیلین زد و ی شربت خارجی داد گف در اسزع وقت لوزه هاش باید بزداشتع شن

دختر من 6 سالشه از سه سالگی درگیر این تبها شد اول ما هم فکر میکردیم به خاطر عفونت های مکرر باشه ولی ...

استرو پتوکوک ی نوع عفونت گلو هس ممکنه بچه های مت عقونت دیک ای داشتع باشت دلیل نمیشع این استروپتو کوک رد بشع حتما تب مارشال باشه ....منم از خیلی از دکتر ا شنیدم اصلا تب مارشال خیلی وقتع نیست دکتران ک تو تشخیصشون اشتباع میکنن ه

دخترمن ایدفه ی ادم معمولیم متوجه عفونت میشد افتضاح بودن لوزه هاش یکدست سفید و ورم و بوی خیای بده دها ...

موقع تب دخترتون لرز هم داره؟؟

چند وقته تب میکنه

چند سال داره؟

آفت میزد دهنش؟

ازمایش کشت حلقو کی نوشت براتون؟

من راضیم مال دختر منم عفونت باشه ببرمش عمل

خلاص بشم از استرس

اما دختر من دهنش بو نمیده

موقع تب دخترتون لرز هم داره؟؟ چند وقته تب میکنه چند سال داره؟ آفت میزد دهنش؟ ازمایش کشت حلقو ...

دخترمن الان دوسال ونیمشع بخای دزست بگی از تیر ایجوری شد تب مبکرد غدد لنفاوی گردن ورم مبکرد و گلو درد شدید ولی با پروفن و استا ۴ساعتب میشد کنترلش کرد بردم دکتر کف عفونت گلو و‌انتی بیوتیک و چهار روزه خوب میشد باز مرداد تب شعریور تب مهر واکسن پره ونار برای عفونتای گلو زدیم بهش ۳ماه ونیم تب نکرد دوباره ۲۰دی تب ۲۵بهمن ۲۰ اسفند لرز نداره بعضی وقتا پادرد داشت ایدفه همونم نداشت ولی کلوش خراب بود لوزه ها بهم چسبیذه و‌سفیذ و بوی بد دهان .....دکتر روماتولوژی ک این لوزه هارو دید خوذش کشت حلق نوشت ....حالا روماتولوزی نیگ مارشالع گوش حلق بیتی میگ نیس عفونت لوزه هس تا وقتی این لوزه هلش باشن همیحوزی میشه هنوزهیچی صد درصد نیس ایدفه پنی سیلین زدیم و ی شزبت خارجی داد دیگ ببینم ماه دیگ چطوره اک برنامع همین بود ک میبزم لوزه هاشو برمیدارم