2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68173 بازدید | 1231 پست
من دخترم واقعا بین عفونت باکتریایی لوزه و تب مارشال دکترا موندن چون تب دخترمن با پروفن راحت کنترل می ...

اره اگه دهن بو بده یعنی عفونته

خیالتون راحت‌

فوووقش لوزه هاشو عمل کنین دربیارین راحت میشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل بچه های ما ضعف سیستم ایمنی نیس که  برعکس اینا اونقدر سیستم ایمنیشون قویه که بدن حمله میک ...

سیستم ایمنی بچه های ما نامنظمه ...وقتی ی ویروس کوچکیم وارد بدنشوت بشع ای سیستم ایمنی نامنظم کلی برای دفاع میفرسته برا همین تب بالا دارن هومیو میاد این سیستم و منظم میکنه ک برای ی ویروس کوچک تب بالا نباشه 

تب مارشال بوی بد دهان ندارع؟

نه

بوی بد از عفونته‌

باکتری

من خودم لوزه هام زود زود عفونت میکنه‌

هم بو داره هم دهنم تلخ میشه تب میکنم بدنم هم درد میکنه

از بچگی اینطوری بود هر سه چهار ماه ی بار اینطوری میشم

نه بوی بد از عفونته‌ باکتری من خودم لوزه هام زود زود عفونت میکنه‌ هم بو داره هم دهنم تلخ میشه ...

پیش گوش حلق بیتی ببرم تا تشخیص بده ک عفونت لوزه هست؟؟؟؟صبی بردم پیش اطفال گف خانم تب مارشال دیگ چیه چی میگ لوزه های بچت مشکل داره براهمین عفونت میکنه ایدفه قطعا عفونین پنی سیلین داد گفتم ببرم گوس حلقربینی ببینم اون چی میگه .

بعد من پیش خودم میگفتم ایناییم ک لوزه برمیدارن خوب میشن اینا قطعا تب مارشال ندارن همون عفونت مکرر لوزه دارن ک دکترا ب اشتباه میگن مارشالع.....ب دکتر گفم مگ میشع بچه ای هرماع عفونت کنه گف اگ لوزه ش مشکل داشتع باشع ارع

پیش گوش حلق بیتی ببرم تا تشخیص بده ک عفونت لوزه هست؟؟؟؟صبی بردم پیش اطفال گف خانم تب مارشال دیگ چیه ...

منم پارسال دخترمو برده بودم متخصص اطفال 

گفتم تب مارشال نباشه

گف خانم الان تب مارشالو از کتابا حذف کردن میگن همچین بیماریی وجود نداره همون عفونت لوزس که چاره اش انتی بیوتیکه

شما کشت حلق کجا بردین؟؟ کی نوشت براتون؟

بعد من پیش خودم میگفتم ایناییم ک لوزه برمیدارن خوب میشن اینا قطعا تب مارشال ندارن همون عفونت مکرر لو ...

من پارسال دخترمو متخصص گوش حلق و بینی هم بردم اونم گف لوزه هاش مشکل نداره

من گفتم نمیشه عمل کرد گف سنش کمه من عمل نمیکنم

بهترین متخصص تبریزم هستااااا

منم پارسال دخترمو برده بودم متخصص اطفال  گفتم تب مارشال نباشه گف خانم الان تب مارشالو از کتاب ...

دقیقا همین گف گف تب مارشال نادره من تو سی سال ندیدم .....دیروز خودت روماتولوژی هم شک کرد براهمین خودس کشت حلق نوشت بزدم ازمایش گاه حوابشم سه چهار روز طول میکشه تا امادع شع .....ی دوستی من دارم بچس دقیقا ایحوری بودع میگف تب میکردع لوزه ها ورم دونه سفید رو لوزه بعضی وقتا افت دهانی حتی هبچی نمیتونسته بخوره دکتر گوس حلق بینی تشخیص عفونت لوزه داده بعد گف بهش قطره کلوتریمازول داده همون ک دادم خوب خوب شدع البتع همیشع گلوسو با روغن سیاه دونه چرب میکردع و اولین و اخرین چیزی ک ب بچه مبداده عسل بودع الان دیگ خوب خوب سده حتی لوزه هاشم برنداشته

من پارسال دخترمو متخصص گوش حلق و بینی هم بردم اونم گف لوزه هاش مشکل نداره من گفتم نمیشه عمل کرد گف ...

خب نگف ک ای دونه های روی لوزع چیه؟؟؟دخترمنم در حالت عادی لوزه نداره ها وقتي تب میکنه ی لایه سفید میاد روشون و بززگ میشن 

ولی روماتولوژیا کلا خیای اصزار ب تب مارشال دارن من دخترمو تب مدیترانع هم بردم منفی بود بعد میگف نمیشه بگی حتما مدیترانه ای نداره کلا دکتر مزخرفیه بدترین حالت ممکن درنظر میگیره