چهار سال تقریبا هر ماه دختر من تب میکنه تو این چهار سال چهار بار بیمارستان بسترى شده هیچ دکترى تشخیص نمیداد چیه؟!اخرش میگفتن ویروس یه عزیزى به من گفت ببر دکتر مومن زاده هر چى دکتر بگه همون منم دیروز بردم دکتر گفتن تب مارشال کدومتون با این تب اسنایى دارین
ظاهر زندگی دیگران را با باطن زندگی خودتان مقایسه نکنید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مشکل بچه های ما ضعف سیستم ایمنی نیس که برعکس اینا اونقدر سیستم ایمنیشون قویه که بدن حمله میک ...
سیستم ایمنی بچه های ما نامنظمه ...وقتی ی ویروس کوچکیم وارد بدنشوت بشع ای سیستم ایمنی نامنظم کلی برای دفاع میفرسته برا همین تب بالا دارن هومیو میاد این سیستم و منظم میکنه ک برای ی ویروس کوچک تب بالا نباشه
منم پارسال دخترمو برده بودم متخصص اطفال گفتم تب مارشال نباشه گف خانم الان تب مارشالو از کتاب ...
دقیقا همین گف گف تب مارشال نادره من تو سی سال ندیدم .....دیروز خودت روماتولوژی هم شک کرد براهمین خودس کشت حلق نوشت بزدم ازمایش گاه حوابشم سه چهار روز طول میکشه تا امادع شع .....ی دوستی من دارم بچس دقیقا ایحوری بودع میگف تب میکردع لوزه ها ورم دونه سفید رو لوزه بعضی وقتا افت دهانی حتی هبچی نمیتونسته بخوره دکتر گوس حلق بینی تشخیص عفونت لوزه داده بعد گف بهش قطره کلوتریمازول داده همون ک دادم خوب خوب شدع البتع همیشع گلوسو با روغن سیاه دونه چرب میکردع و اولین و اخرین چیزی ک ب بچه مبداده عسل بودع الان دیگ خوب خوب سده حتی لوزه هاشم برنداشته
ولی روماتولوژیا کلا خیای اصزار ب تب مارشال دارن من دخترمو تب مدیترانع هم بردم منفی بود بعد میگف نمیشه بگی حتما مدیترانه ای نداره کلا دکتر مزخرفیه بدترین حالت ممکن درنظر میگیره