2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68160 بازدید | 1231 پست
سلام به همگی . تبهای دختر من ۲۰ روز یکباره لامصب انگار تایمر گذاشتن ! به قول یکی از دوستان اولش لرز ...

دخترمن ایدفه قبل اینک تب کنه صبش دیدم صداش خابید لوزه هاش متورم شد انگار یچی تو‌گلوش گیر کرده درست نمیتونست حرف بزنه شب تب کزد امشبم شب سومه دهنشم شدیدا بو میده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به همگی . تبهای دختر من ۲۰ روز یکباره لامصب انگار تایمر گذاشتن ! به قول یکی از دوستان اولش لرز ...

شما کلشی سین میدین؟؟

من تمام امیدم به کلشی سین بود که لااقل یه کم فاصله تبا بیشتر بشه

چون هومیوپاتی هم انگار نتیجه نمیده یه کم وضعیت بچه ها رو بهتر میکنه اما کامل نه

شما دارو چی میدین؟؟ فاموتیدین میدین؟

شما کلشی سین میدین؟؟ من تمام امیدم به کلشی سین بود که لااقل یه کم فاصله تبا بیشتر بشه چون هومیو ...

کلشی سین تو مارشال جواب نمیده کسی تب مدیترانه ای داشته باشع ارع فاصله تبارو زیاد میکنه

شما کلشی سین میدین؟؟ من تمام امیدم به کلشی سین بود که لااقل یه کم فاصله تبا بیشتر بشه چون هومیو ...

بنظرم هومیو پاتی صبر داشته باشیم جواب میده در صورتی ک پرهیزاتشو‌کامل رعایت کنیم 

شاید علت تبش چیز دیگه س.  

فک نکنم چیز دیکه ای باشع امروز روز سومه داره میرع رو ب بهبودی ..فردا میخام ببرم متخصص الرژی ببینم اون نظرش چیه ممکنه ب یچی حساست داشته باشه ک نمبدونیم چیه.

😂😂چه ربطی داره بچه پنج ساله سینش کجا بود 

بچه های شماهم وقتی میخواد تبشون شروع شه ، یکی دوروز قبلش گاهی عطسه میکنن؟؟ یا من خیلی حساس شدم.‌

الان پسرم سردرد دلشت استامینوفن دادم خوابید .‌دوباره استرس گرفتم. 

سردرد جز علائمش نبود ولی دوسریه تب میکنه کلا شکلش و علائمش فرق کردن میگم نکنه اینم اضافه شد 🤕😭