2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68092 بازدید | 1229 پست
ممنون عزیزم 😘😘 با این رژیم فاصله ی تب ها کمتر شده ؟

من از ۷ ابان که تب داشت و رفتیم دکتر رژیم رو شروع کردم . ۲۹ ابان باز هم تب کرد ولی خیلی خفیف و بدون گلو درد. 

من الان مشکلم اینه تو این تقریبا ۱ ماه اشتهاش خیلی کم شده و حتی از ظاهرشم معلومه که لاغر شده .در صورتی که سریهای قبل فاصله بین تبها کاملا اشتهاش نرمال میشد . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جای شما باشم ادامه میدم چون بیشتر راهو اومدین حالا یکی دوماهم صبر کن ببین شاید خوب شد شما هم به ...

شاید دکترش رو عوض کنم راستش خیلی به این نوع درمان امیدوار بودم ولی وقنی دخترم علاوه بر علایم قبلی که داشت علایم جدید هم پیدا کرد ترسیدم

شاید دکترش رو عوض کنم راستش خیلی به این نوع درمان امیدوار بودم ولی وقنی دخترم علاوه بر علایم قبلی که ...

این بیماری شبیه کرونا هستش یعنی روی هر بچه ای یه جور رفتاری داره مثلا روی یکی سایمتیدین جواب میده روی یکی کلشی سین جواب میده و روی یکی آناکینرا جواب میده و روی بعضیها هم هومیاپاتی جواب داده ولی هر کسی باید ببینه بچه خودش به کدام درمان بهتر جواب میده بعضی از بچه ها هم هستن که به هیچ کدام این درمانها جواب نمیدن در این صورت بهترین گزینه برای این بچه ها عمل لوزه هستش مثلا چونکه تبهای بچه من به خاطر سایمتیدین کم شده دلیل نمیشه که روی یه بچه دیگه هم اینطوری باشه ممکنه که بچه شما به این دارو جواب نده هنوز هیچ درمان قطعی برای این بیماری پیدا نشده و تمام این درمانها فقط جهت کاهش دوره ی تبها استفاده میشه تا بچه به سن بلوغ و معمولا 10 سال برسه و این بیماری خود به خود از بین بره البته توی سایت مرکز پزشکی آمریکا خوندم که عمل لوزه روی خیلی از بچه ها به عنوان درمان قطعی جواب میده ولی در کل بهترین کار اینه که با یک دکتر خوب مشورت کنید.

این بیماری شبیه کرونا هستش یعنی روی هر بچه ای یه جور رفتاری داره مثلا روی یکی سایمتیدین جواب میده رو ...

بله همین طوره....دکتر دختر من دکتر فتحی هست فوق تخصص روماتولوژی اطفال...که برای دخترم پردنیزولون و سایمتیدین تجویز کرد...من راستش به خاطر عوارض کورتون به هومیوپاتی رو اوردم...ولی بچه م بهتر که نشد هیچ علایمش شدیدتر هم شدن...

دکتر ضیایی هم به من گفتن لوزه هاش بزرگه ولی اگر با این داروها تبها کم نشد عمل کنید . ولی دکتر شیاری حرفی از عمل نزدن . همینطور پزشکهای دیگه که عفونی و گوش و حلق و بینی نگفتن لوزه بزرگ هست . 

دقیقا همینطوره که شما میفرمایید . هیچ درمانی وجود نداره و فعلا همه چیز در حد ازمون و خطا هست . 

سلام میشه یکی در مورد این تب مارشال توضیح بده؟ دخترمن فروردین اردیبهشت تیر مرداد شهریور و الان دی تب میکنه و عفونت گلو یبار غدد لنفاویش ورم میکنه یبارنه این تب دوره ایه؟ یبار تو تب ازمایش بردم esr22 crpمنفی بود ...چ ازمایشهایی بزای تب دوره ای مینویسن؟؟!

سلام میشه یکی در مورد این تب مارشال توضیح بده؟ دخترمن فروردین اردیبهشت تیر مرداد شهریور و الان دی تب ...

بنظر من تب دوره ای. تبی ک با تب بر کنترل نمیشه. علائم با هم متفاوتن. یکی غدد لنفاوی ورم میکنه .‌دهن افت میزنه. دلدرد. پادرد. 

بعصیا همه اینا رو دارن. بعضیا دو سه مورد .‌

تبی ک بدون علت تکرار میشه و کنترلش سخته و حتی بدون دارو خود بخود بعد سه چهار روز قطع میشه  تب دوره ایه‌ .‌

حالا هومیوپاتها نمیگن تب مارشال یا...... اوتا میگن سیستم ایمنی بدن تعادل نداره. و به تعادل میرسونن. حالا هر تبی ک داشته باشی.

[QUOTE=172518438]سلام میشه یکی در مورد این تب مارشال توضیح بده؟ دخترمن فروردین اردیبهشت تیر مرداد شهریور و الان دی تب ........

ازکجا بفهمم تب دوره ایه؟؟؟تب دختر من دوروز اول با پروفن۴ ساعتی میاد پایین و روز سوم ۶ ساعتی و روز چهارم خوب میشه ایندفه روز ۴م بردم ازمایش ک باز crpمنفی بود ولیesr۸۰ بود ..‌دکترا میگن ن این عفونت کلو هست هر دورع هم انتی بیوتیک میخوره و بعد سه چهارروز خوب میشه

سلام خوب هستین کوچولوتون چطوره قطع شده تبهاش دارو می خوره یا تموم شده درمانش؟؟؟

سلام. خدارو شکر دیگه تباش قطع شده الان ۱۱ ماهه تب نکرده دیگه‌ .‌ تب مارشال کلا تموم شد.‌

دارو برا تقویت ایمتی میده دکتر بخاطر کرونا و فصل سرما ک سرناخوردگی نگیره‌ .‌ احتمالا یکی دو ماه دیگه قطع کنه داروشو