2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68157 بازدید | 1231 پست
کوچولوی شما خوب شدن؟ حالشون چطوره؟

من از اردیبهشت داروی هومیوپاتی میدادم تااااا آخر مهر

حدودا هر ۳۵ روز تا ۴۵ روز تب میکرد

من دیدم دکترش تب مارشالو نمی شناسه تصمیم گرفتم عوض کنم دکترشو

از اول آبان از دکتر داستان دارو می گیرم

شکر خدا الان سه ماهه که تب نکرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=172518438]سلام میشه یکی در مورد این تب مارشال توضیح بده؟ دخترمن فروردین اردیبهشت تیر مرداد شه ...

دختر من از یکسالگیش شروع شد تب هاش که با بروفن و استامینوفن پایین میومد

بستگی به شدت بیماری و شدت التهاب داره که چه دارویی رو بچه اثر کنه

دختر من نسبتا تب هاش خفیف بود بجز چند بار اخر که واقن تب سنگین کرد من

شما بچتون چند سالشه؟؟

چندوقته تب میکنه

برای اینکه مطمئن بشید تب دوره ای هست یا نه باید برید پیش متخصص روماتولوژی اطفال

دختر من از یکسالگیش شروع شد تب هاش که با بروفن و استامینوفن پایین میومد بستگی به شدت بیماری ...

دخترمنم علایمشو داری پیش روماتولوژی هم ببرم تسخیص تب دورع ای هم ک بدع اخرش قرص پردنیزیلون میده مبخام از همی الان بزم طب هومیو پاتی 

خانوما الان دکتر فاطمی مهر برای این تب مارشال خوبع یادکتر داستان؟

هر بیمار از هر کی ک نتیجه دیده اونو قبول داره. 

من از دکتر فاطمی مهر خیلی راضی ام. ایشونم خیلی مورد تب دوره ای درمان شده دارن.اوایل درمان پسرم  با چن مورد خودم صحبت کردم.‌

دکتر داستانم خوبه‌ 

از نظرتجربه ک هر دودکتر سابقه خوبی دارن‌ . مهم سیستم ایمنی خود فرده و اینکه چه مدت درگیر بودن ،چقد دارو مصرف کردن.  

طول درمان با توجه به ایناس.‌ پسر من بعد سه ماه نتیجه گرفت.‌بعضیا ۶ ماه. بعضیا یه سال. 

فقط نباید زود ناامید شین.‌

هر بیمار از هر کی ک نتیجه دیده اونو قبول داره.  من از دکتر فاطمی مهر خیلی راضی ام. ایشونم خیلی ...

منم دخترمو بردم زیز نظر دکتر فاطمی مهر البته دختر من علاوه بز اون تبا برگشت ادرارم داره و هر شب انتی بیوتیک میخوره ان شالله ک جواب بده و دخترم خوب بشه

هر بیمار از هر کی ک نتیجه دیده اونو قبول داره.  من از دکتر فاطمی مهر خیلی راضی ام. ایشونم خیلی ...

بچه ی شما چند وقت یکبار تب میکرد؟ پردنیزیلونم بهش داده بودین؟؟؟ بعد سه ماه خوب سد؟ الان چند وقته تب نکرده؟بعد موقع استفادع از داروهای هومیو پرهیز خاصیم داشت یعنی ماده ی غذایی خاصیو بگن نخوره...

بعد ی سوال دیکه دخترمن اخرین باری ک تب کرد ۲۰دی بودک ۵ روزم طول کشیدهمون علایم عفونت کلو و‌کلو درد و داشت ایدفه دلدرذم بود  روز ۵م بردم ازمایش esr80 بود و crpمنفی ....الان بعد یک هفتع ک خوب شذه میگ پاهام درذ میکنن بنظرتون برا چیه ..‌.بخاطر همون تبشه؟بعد اینک esr80هست خطرناکه نیس عفونت تو خونشون بمونه؟ برا دختر من هنوز تشخیص نب دوره ای ندادن ولی تمام علایم تب دورع ای داره فقط چیزی ک گیجم میکنه از فرورذین تا شعریور هر ۳۷ روزی تب میکزد ولی از ۳۰ شهریور تا۲۰  دی تب نکرد تب دورع ای ممکنه بینش ایقد فاصلع بیفته؟

منم دخترمو بردم زیز نظر دکتر فاطمی مهر البته دختر من علاوه بز اون تبا برگشت ادرارم داره و هر شب انتی ...

انشااله ک خوب میشن.‌

انتی بیوتیک احتمالدزیاد قطع کنن. چون با داروی هومیو تداخل داره.‌

بعد کلا سیستم ایمنی بدنم ضعیف میکنه‌ 

پسر متم قبل اینکه تشخیص بدن ۳ ماه انتی بیوتیک میخورد اینم نتیجه بی سوادی دکتراس. که نمیتونن تشخیص درست بدن.‌