2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68157 بازدید | 1231 پست
من فقط نگرانم می ترسم مقطعی درمان شه و دوباره برگرده بیماریش

منم همین‌نگرانی رو دارم.‌ولی دکترش میگه درمان ریشه ای هست.  بدون عارضه.‌....بااین حرفا دلگرم شدم.‌

پسر من الان ماه هفتم دارو میگیره.‌گفتن احتمالا یه دوره دیگه درمانش متوقف شه. ...

ولی پسرم حساسیت ب بعضی مواد غذایی هم داره.‌بخاطر همین میخوام ادامه بدم. انشااله اونم حل شه.‌

منم همین‌نگرانی رو دارم.‌ولی دکترش میگه درمان ریشه ای هست.  بدون عارضه.‌....بااین حرفا دلگرم شد ...

ان شاالله مشکل حساسیتش هم حل بشه...صحبت های شما خیلی امیدوارکننده ست. منم خیلی به درمان دخترم امیدوار شدم...برام دعا کنید ما هم نتیجه بگیریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله مشکل حساسیتش هم حل بشه...صحبت های شما خیلی امیدوارکننده ست. منم خیلی به درمان دخترم امیدوا ...

انشااله ک نتیجه بگیرین‌ همه شماهایی ک دنبال درمانین. 

واقعا درک میکنم خییییلی سخته. خییییلی.  

هومیوپاتی هم شد روزنه امید ما🤩🤩🤩. انشااله خدا ناامیدمون نمیکنه 🤲.

انشااله ک نتیجه بگیرین‌ همه شماهایی ک دنبال درمانین.  واقعا درک میکنم خییییلی سخته. خییییلی. & ...

من الان با دکترش حرف زدم گف یک ماه هم دارو بخوره کلا برطرف میشه

یعنی فقط با دو ماه😳😳 

به نظرم چون سن دخترمن نسبت به بچه های شماها بیشتره و بیماریش خفیف تر ازبچه های شماست بخاطر اون😐نمی دونم گیج شدم

من الان با دکترش حرف زدم گف یک ماه هم دارو بخوره کلا برطرف میشه یعنی فقط با دو ماه😳😳  به ...

خب بدن ها با هم متفاوتن رو هر کسی یه جور جواب میدن.‌. داروهایی که تاحالا مصرف کردن.‌ حتی مقدار داروها همه تو طول درمان اثر دارند.‌

مطمئنا دکترشما از درمانش مطمئنه که میخواد درمان متوقف کنه. وگرنه هییییچ کسی از پول بدش نمیاد.‌

به دکترش بگو برا حساسیتشم دارو بده شما کدوم شهری؟ دکترتون کیه

من استان مرکزی هستم.‌دکترش ولی سمنان.‌دکتر مهدی فاطمی مهر.‌ 

انلاین ویزیت میشه پسرم.‌  تلفنی و داروهاشم پست میکنن براش. 

خیلیا ازش راضی بودن.‌از همین بچه های نی نی سایت معرفیشون کردن.‌ 

مهم اینه بچه ها خوب شن.‌ 

به دکترش بگو برا حساسیتشم دارو بده شما کدوم شهری؟ دکترتون کیه

حساسیتشم الان چند ماهه ب دکتر میگم.‌  طبع پسرم خیلی گرم. تا گرمیجات میخوره بدنش میریزه بیرون‌ 

فقطم عرق کاسنی خوبش میکنه.‌اونم جز پرهیزاته.‌ میگن نباید زیاد بدم. ببخشید پرهیزات بچه های شما چیه؟؟؟ دکترشون چه چیزایی رو گفتن پرهیز کنن؟

حساسیتشم الان چند ماهه ب دکتر میگم.‌  طبع پسرم خیلی گرم. تا گرمیجات میخوره بدنش میریزه بیرون‌&n ...

قهوه نعنا سرکه سیر

و عرقیجات

اینا رو دکتر گفته

از چند نفرم شنیدم که شکلات و دارچین و زنجبیل هم نده

و نوشابه مشکی چون کافئین داره

خب بدن ها با هم متفاوتن رو هر کسی یه جور جواب میدن.‌. داروهایی که تاحالا مصرف کردن.‌ حتی مقدار داروه ...

آره راس میگی چون من تا حالا دخترم کورتون مصرف نکرده

ولی این اواخر تااااااااا دلت بخواد پنی سیلین تجویز کرد دکترش و سفالکسین

آره راس میگی چون من تا حالا دخترم کورتون مصرف نکرده ولی این اواخر تااااااااا دلت بخواد پنی سیلین ...

پسرمنم ۵    ۶ ماه کورتون مصرف کرد. 

قبل اون بعد از اولین تبش دکتر نمیدونست بیاریش چیه. دو سه ماه مدام هر ۱۲ ساعت انتی بیوتیک بهش تجویز کرد.‌

خب خیلی بدن بچه رو ضعیف میکنه. 

رایتی انتی بیوتیک هم جز پرهیزاته. 

بما علاوه بر اینها که گفتین زعفران. پیاز. فلفل. کاکائو هم گفتن. 

کاکائو هم فکر میکنم مهمه. اصلا ندین.‌

پسرمنم ۵    ۶ ماه کورتون مصرف کرد.  قبل اون بعد از اولین تبش دکتر نمیدونست بیاریش چی ...

پیازو من از یه نفر شنیدم اما اهمیت ندادم

دختر من پیاز می خوره در حد تیم ملی😂😂پیاز  براش خرد می کنم می شینه پای کارتون مثل میوه میخوره

پیازو من از یه نفر شنیدم اما اهمیت ندادم دختر من پیاز می خوره در حد تیم ملی😂😂پیاز  براش خرد ...

الهیییییی. حالا پسر من سیرو پیاز نمیخوره. پرهیزات سختم نیس. فقط کاسنی رو الان مشکل پیدا کردم. چون واقعا اثرش خیلی خوبه.