2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68160 بازدید | 1231 پست
دختر من ماهی دوبار تب میکنه😩😭

واقعا درک می کنم..من دخترم بعد سه سال تشخیص دادن.‌از شدت تبها و بدحالی دخترم خودم دچار افسردگی شدید شدم.‌خدا این روزا رو واسه هیچ مادری نیاره...شما پیش کدوم دکتر بردید؟ من اقدام کردم هنوز داروها برام نرسیده

بچه من دختره دکتر بابک ناهیدی آذر من زیاد تحقیق کردم بهترین متخصص تبریزه

ببخشید 🙈🙈...‌

خداروشکر .‌انشااله که دیگه تب نمیکنه.‌

ولی استرس تب خیلی بده.‌الان سر پسرم بدجور رو بالش بود سخت نفس میکشید. استرس گرفتم نکنه میخواد تب کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا درک می کنم..من دخترم بعد سه سال تشخیص دادن.‌از شدت تبها و بدحالی دخترم خودم دچار افسردگی شدید ...

منم اعصابم خیلی ضعیف شده بود.‌از بس استرس کشیدم.‌

الان خداروشکر خیلی بهتر شدم.‌

ببخشید 🙈🙈...‌ خداروشکر .‌انشااله که دیگه تب نمیکنه.‌ ولی استرس تب خیلی بده.‌الان سر پسرم بدجور ر ...

استرس لعنتی

وقتی تبش داره شروع میشه وقتی تب سنج میذاری و می بینی هی داره عددش بیشتر و بیشتر میشه😭

اون لحظه آرزوی مرگ میکنم میگم کاش بمیرم مریضی بچمو نبینم 

خدا سر کافرم نیاره 😭

واقعا درک می کنم..من دخترم بعد سه سال تشخیص دادن.‌از شدت تبها و بدحالی دخترم خودم دچار افسردگی شدید ...

بابک ناهیدی آذر

شما از کی دارو گرفتین؟ 

والا داروی ما با بقیه فرق داره

دوهفته اول داروها محلول بود سه شب یکبار دو قطره 

الانم چهار تا قطره داده شش ساعت یکبار دوقطره

استرس لعنتی وقتی تبش داره شروع میشه وقتی تب سنج میذاری و می بینی هی داره عددش بیشتر و بیشتر میشه😭 ...

خدارو شکر بیشتر از ۴ ماهه از اون تب راحت شدیم. 

انشااله شما هم بیاین خبر سلامتی کوچولوتونو اینجا بما بدین.‌

ایشالا🙏🙏

ما کرونا هم گرفتیم تو عید. همسرم بستری شد. خودم بویایی نداشتم‌ و دو روز تب و بدن درد شدید داشتم.  پسرمم خداروشکر هومیو شده بود دو روز تب خفیف کرد.‌

الان بچه همسایه اومد خونمون.‌دوتا عطسه کرد خیلی ترسیدم.‌

میگن اونایی ک گرفتن دوباره نمیگیرن. ولی بازم میترسم.‌

فوبیای تب دارم😔😔

من هیشه در این حالتم بچت تب هاش تا چند درجه بود?

من دیگه راحت شده بودم الان چن وقته اصلا استرس نداشتم.‌تا امشب بخاطر عطسه اون بچه.....

تبش تا ۴۰ میرفت. دیگه از ۳۸ پایین نمیومد. ب زور رو ۳۸ و نیم ۳۹نگه می داشتیم. ‌اونم سه شبانه روز یک دقیقه نمیخوابیدم‌ میذاشتم تو سینک ظرفشویی.  مدام میشستم. میومد رو ۳۸ درجه میاوردم پایین یه کم می خوابید.‌اونم با دستمال همچنان خیسش میکردم تا دوباره نره بالا. یه کم استراحت کنه. واااای خدا دیگه اون روزا رو میاره،. از ده ماهگی تباش شروع شد

من دیگه راحت شده بودم الان چن وقته اصلا استرس نداشتم.‌تا امشب بخاطر عطسه اون بچه..... تبش تا ۴۰ میر ...

واااای وااااای بمیرم برا کوچولوت بیچاره بچه چی کشیده😭‌

دختر من چهارسالشه اما تبهاش سبک بود نسبتا

فقط دوبار رفت رو ۳۹ و نیم

واااای وااااای بمیرم برا کوچولوت بیچاره بچه چی کشیده😭‌ دختر من چهارسالشه اما تبهاش سبک بود نس ...

طفلک خیلی سختی کشید. خیییلی  ۴ بار بستری شد.‌تشخیص نمیدادن چیه.‌یکسال همینطور با شستن کنترل کردیم تبشو.‌تا مرداد ماه پارسال تشخیص دادن مارشال‌.گفتن دگزا قطع میکنه تب. ولی فاصله ها نامنظم شدن و خیییلی نزدیک به هم. 

چقدر دعااااااااا تا با این هومیو پاتی آشنا شدم. واسم معجزه بود.‌فقط خدا خودش کمکمون کنه دیگه درگیر هیچ بیماری نشن بچه هامون