2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68160 بازدید | 1231 پست
خدا رو شکر الحمدلله که به لطف پروردگار می‌شنوم یه کوچولو از تب رهایی پیدا کرده،درمان شما بصورت قرص ه ...

سلام دوست عزیز میشه بگید شما حضوری به دکتر مراجعه کردید یا از طریق پست داروها رو گرفتید؟؟ چون من شنیدم داروهای هومیوپاتی نباید تکان شدید یا ضربه بخورن؟ قاعدتا اگر به شکل اب باشه توی راه تکون می خوره

سلام .میشه بگید دارو چی مصرف کردید ؟؟پسر من الان 2 ساله درگیره .فقط تب ولرز داره ودر گلوش هم دانه ها ...

سلام، من بارها و بارها مسجهای این تاپیک رو خووندم و دقیقا علایم پسر من هم همینه تب و لرز شدید و دانه های چرکی در گلو و البته پسر من همیشه استفراغ هم در طول تب داره و کلا تبهاش نامنظمه ولی علایم همیشه به یک شکل هست شما دکتر چه تشخیصی واستون دادن؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وقت بخیر پسر من الان چهار سال و‌نیمشه از یکسالگی مدام تب داشت و ما فکر میکردیم‌مثل همه بچه ها ب ...

سلام یعنی الحمدلله با برداشتن لوزه تبهاش قطع شد، چون پسر من هم همین علایم رو داره ولی لوزه هاش اصلا بزرگ نیستن،الان دوباره تب کرده واقعا نمیدونم چیکار کنم، دو ماهم داروهای هومیوپاتی بهش دادم ولی تب کرده امیدوارم که با ادامه ی داروهای هومیوپاتی این بیماری به کلی برطرف بشه

سلام، من بارها و بارها مسجهای این تاپیک رو خووندم و دقیقا علایم پسر من هم همینه تب و لرز شدید و دانه ...

دختر منم همیشه علایمش همراه استفراغه ...تب و لرز و گلودرد و استفراغ و گاهی افت دهان هم داره...روز آخر تب هم کف پاهاش...تکه تکه قرمز میشه ولی بعد چند ساعت برطرف میشه...دکترش می گفت این قرمزی کف پا از شدت تبه

دختر منم همیشه علایمش همراه استفراغه ...تب و لرز و گلودرد و استفراغ و گاهی افت دهان هم داره...روز آخ ...

منظم بودن فاصله تبهاش که ماهی یکبار سر تاریخ دچار میشه باعث شد براش تب مارشال تشخیص بدن

سلام یعنی الحمدلله با برداشتن لوزه تبهاش قطع شد، چون پسر من هم همین علایم رو داره ولی لوزه هاش اصلا ...

درمان با هومیوپاتی معمولا زمان بر هستش این طور که دوستان می گن...ولی ادامه بدین...ان شالله جواب بگیرید...منم اقدام کردم..هنوز به دستم نرسیده

سلام دوستان

منم دخترم تب مارشال داره البته سه ماهه که تب می کنه با فاصله دوهفته یکبار. تب و گلودرد داره فقط

خدا می دونه این سه ماه چه بر من گذشت

هیچ دکتری تشخیص نمیداد که مریضیش چیه

هربار سفالکسین و پنی سیلین و دوباره هفته بعد تب میکرد بچم

اما پست های این تاپیک خیلی منو راهنمایی کرد و با طب هومیوپاتی آشنا شدم و سه هفته هست که درمانو شروع کردم

که هفته پیش تب کرد دخترم اما تبش خیلی خفیف تر از دوره های قبل بود و گلو درد اصلا نداشت

خیلی امیدوارم به این طب و اینکه چند نفر از دوستان اینجا گفتن که بچشون درمان شده

بازم بیاید و از تجربیاتتون بگید

طب سنتی آلمانیا.  دکترای عمومی میرن یه دوره جداگانه میبینن .‌یه طب بدون عارضه . درمان ریشه ای ب ...

خدا را شکر که بچتون درمان شده

منم سه هفتس شروع کردم درمان دخترمو

دکترش تلفنی ویزیت کرد

هفته آینده سه شنبه وقت تبشه منتظرم ببینم داروهاش اثر کرده یا نه

خدا را شکر که بچتون درمان شده منم سه هفتس شروع کردم درمان دخترمو دکترش تلفنی ویزیت کرد هفته آی ...

انشااله که تب نمیکنه.‌

ولی اگه تب کرد ناامید نشین. پسر من دوماه بعد مصرف هومیو بازم تب داشت. در طول هومیوپاتی دوبار تب کرد. ولی نتیجه داد. صبر داشته باشین 

انشااله که تب نمیکنه.‌ ولی اگه تب کرد ناامید نشین. پسر من دوماه بعد مصرف هومیو بازم تب داشت. در طول ...

دختر من یکبار تب کرد اونم ده روز دیرتر از وقت همیشگی

همه تب هاش با فاصله چهارده روز بود این دفعه با فاصله بیست و پنج روز تب کرد و تبش خفیف تر بود

دختر من یکبار تب کرد اونم ده روز دیرتر از وقت همیشگی همه تب هاش با فاصله چهارده روز بود این دفعه با ...

آها.‌پس این سری تب نمیکنه. خدای نکرده اگرم تب کنه خیییییلی خفیف و شاید یک روز باشه. 

پسر من سری اول تبش شدید بود مثل دفعه های قبل. ولی سری دوم دو روز خفیف بود روز سوم شدید. بعد از اونم خداروشکر تب نکرد دیگه