2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68084 بازدید | 1229 پست

سلام دوستان من به پیشنهاد یکی از اعضای همین گروه که یک عمر ممنون منت دارشم به دکتر هیومیپات دکتر داستان  مراجعه کردم و در کمال ناباوری الهی شکر پسرم الان ۸۰ روزه که تب با اون شرایط تب مارشال نداشته به همه عزیزانی که بچشون گرفتار این تب لعنتی هست توصیه می کنم حتما این راه رو امتحان کنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان من به پیشنهاد یکی از اعضای همین گروه که یک عمر ممنون منت دارشم به دکتر هیومیپات دکتر داس ...

سلام دوست عزیز.. کوچولوی شما چن سالشه؟ نگفتن چن وقت این تب طول می کشه؟ دختر منم از یک سالگی درگیر این تب لعنتیه...تازه تشخیص دادن . تا قبلش هیچ دکتری نمی فهمید.. ممنون میشم تجربیاتتون رو بگید

شاپره جان هستی؟

سلام. من همون کاربر شاپره ام

پسرم ماه اول تبش مثل دوره های قبل بود. ولی بار دوم دو روز اول تب خیلی خفیف بود. کلا روز اول تو ۲۴ ساعت دو سی سی بروفن دادم تبش قطع شد. روز سوم ولی تب شدید بود. 

الان دوره سوم داروهای هومیوپاتی مصرف میکنه. 

منتظرم ببینم چطور میشه ایندفعه

سلام دوست عزیز.. کوچولوی شما چن سالشه؟ نگفتن چن وقت این تب طول می کشه؟ دختر منم از یک سالگی درگیر ای ...

میگن تا سن بلوغ ادامه داره. البته با بزرگتر شدن تبها خفیف میشن. 

بعضیها ۴ یا ۵ سالگی کلا خوب میشن... ولی همین مدام سخته. 

هیچ راهی نداره فقط کارتون اونم عوارض زیاده...

فکر کنم بهترین و بی عارضه ترین راه همین هومیوپاتی باشه 

ک تاحالاچند مورد نتیجه شو دیدم.‌

دوستان پسر من با همیوپاتی درمان شد پسرم ۴ سال در گیر این سندرم بود و الان الهی شکر ۱۱۰ روزه که تب نکرده با همون دو جلسه اول جواب گرفت این شمارمه اگه سوال داشتید پیام بدید شاید بتونم کمکتون کنم ۰۹۱۷۳۲۰۷۰۰۴

سلام

من هم يه پسر ١٥ ساله دارم كه از ٤ سالگى درگير تب هاى دوره اى ( pfapa) بوده البته دو سال اول كه هر ماه تب مى كرد و با حالت چرك گلو بود هر ماه بهش پنى سيلين تزريق مى كردند ولى حدود يك هفته تا ده روز تبش طول مى كشيد حتى چند سرى پيش يك پزشك متخصص بيماريهاى عفونى اطفال مى بردم تنها كارى كه براى پسرم كرد اين بود كه از گلوش تست گرفت و چون استرپتوكوك نبود ، پنى سيلين تزري نكرد تا اينكه در ٦ سالگى كم كم فواصل دوره ها به ١٥ روز يكبار رسيد و باز هم دكترهاى مختلفى كه مى بردم هيچ كدوم نمى تونستند علت اين تب هاى مكرر را پيدا كنند و خلاصه در همون دوران يك متخصص گوش و حلق و بينى پيشنهاد برداشتن لوزه ها رو داد و ما عمل لوزه را انجام داديم بعد از عمل به مدت ٣ سال و سه ماه اصلاً هيچ گونه تبى سراغ پسرم نيومد ( يعنى كلاس اول و دوم و سوم دبستان را بدون هيچ بيمارى پشت سر گذاشت ) ولى از ٩ سالگى تا ١٣ سالگى مرتب و ماهانه و گاهى دو ماه يكبار جريان تب و برخى علايم جديد هم همراه شد و هرسرى به اين بچه يا آنتى بيوتيك تجويز مى كردند و يا تزريق پنى سيلين و براى هر پزشكى هم سير مكرر بيمارى رو مى گفتم هيچ كدام توجهى نمى كردند و مى گفتند كه ضعيفه كه اينقدر پشت سر هم مريض مى شه تا اينكه باز تكرار بيماريها داشت نزديكتر مى شد و به ١٥ روز يكبار مى رسيد كه به يك متخصص ايمنولوژى مراجعه كرديم و ايشون با سابقه اى كه از پسرم براش گفتم احتمال تب دوره اى مارشال (pfapa) رو دادند و البته چند سرى آزمايشهاى مختلف هم انجام دادند كه مطمئن شدند كه ساير تب هاى دوره اى نيست و تشخيص همون pfapa هست و الان دو سال هست كه پسرم تحت نظر اون پزشك هست و البته با تجويزهايى كه ايشون كردند فاصله تب ها دو ماه يكبار شده و تب ها خفيف تر و با همون دوز درمانى پيشنهادى براى اين بيمارى هر دوره كنترل شده 

البته در حال حاضر آخرين تبى كه پسرم كرده خيلى سنگين بود و خلاصه اينكه اين بيمارى واقعاً عجيبه و معلوم نيست تا چه زمان ادامه خواهد داشت

سلام من هم يه پسر ١٥ ساله دارم كه از ٤ سالگى درگير تب هاى دوره اى ( pfapa) بوده البته دو سال اول كه ...

سلام پسر شما همراه تب آفت و گلودرد (حتی با برداشتن) لوزه داره؟

با خوردن چند دوز پردنیزولون و چند ساعت بعد تبش قطع میشه؟

سلام پسر من الان ۵ سالشه ولی هنوز خوب نشده من خوندم که تا قبل از ۱۰ سالگی بر طرف میشه و عمل لوزه هم ...

سلام،لطفا میشه توضیح بدید در مورد بیماری و درمانش، پسر من از یک و سال و هشت ماهگی تب بدون علت می‌کرد و میگفتن بعد از دو سه روز از گوشه، اولش میگفتن ویروسه چون هی تکرار شد گفتن ممکنه تب دوره ای باشه کلی شی سین دادن جواب نداد قطع کردن، چون تب می‌کرد بعدش گفتن پردنیزولون بده، من حقیقتش ندادم و الان 8 سالش تموم شده ولی هر از گاهی بازم تب میکنه و دلم سالهاس نگرانشه چون تبهاش با بچه های عادی فرق داره، تب بالا همراه با لرز و استفراغ و بعد میگن عفونت گلو، لوزه هاشم بزرگ نیستن

سلام وقت بخیر پسر من الان چهار سال و‌نیمشه از یکسالگی مدام تب داشت و ما فکر میکردیم‌مثل همه بچه ها ب ...

سلام، یعنی لوزه هاش مشکل داشتن بزرگ بودن، اخه لوزه های پسر من اصلا بزرگ نیستن

سلام، یعنی لوزه هاش مشکل داشتن بزرگ بودن، اخه لوزه های پسر من اصلا بزرگ نیستن

به بزرگی لوزه ربطی نداره فقط متورم میشه و دانه های سفید روش میزنه اینا همراه تب و لرز و آفت و گاهی دلدرد و درد مفصل یا سر درد هنگام بالا رفتن تبه 

البته دختر من ک این مدلیه تقریبا هر دو ماه یبار 

منم پردنیزولون ندادم

سلام لطفا منو راهنمایی کنید نیاز به کمک دارم

سلام این بیماری خیلی شبیه بیماری سرماخوردگی و عفونت گلو هستش ولی فرقهایی دارد که قابل تشخیص هست اولین فرقی که این بیماری با سرماخوردگی و عفونت گلو دارد اینه که علائم سرماخوردگی مانند عطسه و سرفه و آبریزش بینی در این بیماری وجود ندارد و فقط عفونت گلو و تب بالا وجود دارد دومین فرقش اینه که این تب با استامینوفن یا بروفن برطرف نمیشه و فقط با قرص پردنیزولون پایین میاد سومین فرقش اینه که اگه عفونت گلو شما در اثر سرماخوردگی باشه پس از مصرف آنتی بیوتیک بعد از 24 ساعت باید تب بچه شما قطع بشه در صورتی که در این بیماری حتی با مصرف آنتی بیوتیک تب 5 روز الی 7 روز ادامه پیدا میکنه. اگه شما شک دارید که بچتون این بیماری را داره یا نه بهترین کار اینه که برید پیش یه دکتر فوق تخصص روماتولوژی کودکان . دکترها معمولن پس از چک کردن علائم ظاهری بچه 2 الی 3 قرص پردنیزولون برای بچه تجویز میکنن که باید هر 12 ساعت مصرف بشن در صورتی که پس از مصرف این قرصها همچنان تب بچه برگرده پس بیماری بچه تب دوره ای نیست چونکه فقط تب دوره ای با قرص پردنیزولون خوب میشه.

امیدوارم کمکی کرده باشم.