2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68081 بازدید | 1229 پست
گلم میشه شماره دکترو بدی؟همون ک هومیوپاتی انجام میده3روزه منتظرم

آیدی رو دادم. گفتم پیام بدین خودشون تماس میگیرن.  چندتا پیام بالاتر . درخواست دوستی میدم قبول کنین اونجا شماره میدم. 

پسر من از یه سال و هشت ماهگی در گیر شده و الان هشت سال و خورده ای داره، یعنی شش سال بیشتر درگیر تبها ...

استرس نداشته باشین دیگه انشااله دیگه تبها تموم میشن. 

پسر من از ده ماهگی تبهاش شروع شدن.‌ یکسال و نیم ادامه داشت. سه ماه داروی هومیوپاتی مصرف میکرد ولی هر سا ماهم تب کرد. تا داروی هومیو اثر کنه یه کم زمان میبره. بستگی به بدن فرد داره. پسر من بعد سه ماه ب دارو جواب داد. بعضیها همون ماه اول خوب میشن بعضیها ۶ ماه. بدنا باهم تفاوت دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=134500488]گلم میشه شماره دکترو بدی؟همون ک هومیوپاتی انجام 

910487718۴ خانوم همتی.  اگه کسی مایل بود  تو تلگرام پیام بدین بهشون. باهاتون تماس میگیرن. عضو گروه هم میکنن اونجا درمورد هومیوپاتی هم میتونین اطلاعات بدست بیارین.‌

درضمن من قصد تبلیغ ندارم.فقطططط خواستم کمک کوچیکی کرده باشم. انتخاب دکتر با خودتون😊

سلام شماها که از داروهای هومیاپاتی استفاده کردین آیا دکتر نگفته تا کی باید از این داروها استفاده کنین آخه دختر من هم تا زمانی که از قرصهای سایمتیدین استفاده میکنه تب نمیکنه الان بالای دو ساله که تب نکرده ولی وقتی قرص را قطع میکنیم دوباره تبش برمیگرده اگه هومیاپاتی هم همینجوری باشه پس بی فایده هستش و فرقی با خوردن همین داروها نداره و پس درمان ریشه ای نیستش

سلام شماها که از داروهای هومیاپاتی استفاده کردین آیا دکتر نگفته تا کی باید از این داروها استفاده کنی ...

سلام. حداقل  تا۶ماه باید استفاده بشه. 

بعد هومیوپاتی درمان ریشه ای. من تو گروه هومیوپاتی دکتر پسرم عضو هستم. برا درمان خیلی از بیماریها استفاده میشه و تو این مدت ندیدم کسی بگه بیماری برگشته. بعد دوز دارو بالا نیست هفته ای یه قرص. عوارض نداره.‌هزینه شم بالا نیس. خداروشکر نتیجشم گرفتم.‌ از دکترشم پرسیدم گفتن ریشه ای درمان میشه و بیماری بر میگرده حتی بدن درمقابل بیماریهای دیگه مقاوم هم میشه . انشااله که همینطور باشه.‌

سلام پسر شما همراه تب آفت و گلودرد (حتی با برداشتن) لوزه داره؟ با خوردن چند دوز پردنیزولون و چند سا ...

سلام ، بله هر دوره كه مريضيش شروع مى شه با گلودرد هم همراه هست

پسر من ابتدا با خوردن ٢ عدد قرص بيماريش كنترل مى شد و تب و علايم برطرف مى شد . بعد كم كم با خوردن ٣ عدد قرص به فاصله ٨ ساعت ، مريضى كنترل مى شد ولى آخرين سرى كه پسرم مريض شد ( حدود يك ماه پيش) بعد از قرص سوم حالش خوب شد ولى فقط براى يك روز حالش خوب بود ،بعدش دوباره تب برگشت و حدود يك هفته تب و گلودرد ادامه پيدا كرد

دقیقا مثل من ... منم خیلی دلم شکسته بود چله دعای توسل برداشتم. فقط و فقط خواستم خدا یه راهی جلو پام ...

سلام پسر شما هر ماه یه دوز دارو میگیره؟ یعنی سه ماه اول تب میکرد با همون شدت؟؟ الهی که واسه همیشه پروردگار بچه هامونو شفا بده از این تب...... 

سلام پسر شما هر ماه یه دوز دارو میگیره؟ یعنی سه ماه اول تب میکرد با همون شدت؟؟ الهی که واسه همیشه پر ...

سلام. هر ماه کلا ۴،تا قرص مصرف میکنه. یعنی هفته ای یک قرص.‌

ماه اول و دوم درمان هومیوپاتی تبش شدید بود مثل وقتایی که  هنوز هومیو نشده بود. 

ماه سوم درمانش دوروز تب خیلی خفیف داشت روز سوم شدید بود (تبهای پسر من کلا سه روز طول میکشید اخه). خداروشکرررررر از ماه چهارم دیگه تب نکرد. الان ۱۲۰روز(۴ماهه  تب نکرده) خداروشکررررر.‌

. تبهای پسرم خیلی نامنظم و با فاصله های نزدیک شده بود. هر دوهفته. ده روز. 

خدا خیر بده کاربر hiradkرو که نجاتمون داد

سلام پسر شما هر ماه یه دوز دارو میگیره؟ یعنی سه ماه اول تب میکرد با همون شدت؟؟ الهی که واسه همیشه پر ...

مدت درمان به بدن هر فرد بستگی داره. 

اوایل میگفتم رو پسر من جواب نمیده . مشاور دکترش میگفت باید صبور بود.‌واقعا هم خداروشکر که صبر کردم و عقب نکشیدم.‌ اگه درمان شروع کردین ناامید نشید. انشااله نتیجه میگیرین.‌به خدا توکل کنین کمکتون میکنه

مدت درمان به بدن هر فرد بستگی داره.  اوایل میگفتم رو پسر من جواب نمیده . مشاور دکترش میگفت بای ...

خداوند هیچ کس رو نا امید نکنه منم که امیدوارم شفای خدا در این نوع درمان هست رو هم نا امید نکنه

سلام. هر ماه کلا ۴،تا قرص مصرف میکنه. یعنی هفته ای یک قرص.‌ ماه اول و دوم درمان هومیوپاتی تبش شدید ...

خدا رو شکر الحمدلله که به لطف پروردگار می‌شنوم یه کوچولو از تب رهایی پیدا کرده،درمان شما بصورت قرص هست؟ درمان پسرم به شکل آب هست

[QUOTE=138281943]خدا رو شکر الحمدلله که به لطف پروردگار می‌شنوم یه کوچولو از تب رهایی پیدا کرده،درمان شما بصورت قرص ه ...[/QUOTE قرص داخل آب حل میشه. داروی شما هم قرص. خود دکتر داخل آب حل میکنه.‌

سلام دوستان من به پیشنهاد یکی از اعضای همین گروه که یک عمر ممنون منت دارشم به دکتر هیومیپات دکتر داس ...

سلام، الحمدلله که می‌شنوم درمان دکتر داستان برای شما هم موثر بوده، الان هم درمان رو ادامه میدید؟ و اینکه پسر منم تحت نظر دکتر داستان هستن و الان پنجاه روزه دارو میگیره ولی از چهار شبه پیش تو خواب لرز و تهوع و یه مقدار سردی دست و پا داشت که یه ساعته برطرف شد و الان سه چهار روزه بی حاله و امشب دوباره لرز داره و سر یه ساعت به حالت عادی برمیگرده، سوالم اینکه شما در طول درمان همچین حالتی برای بچتون پیش نیومده؟ نگرانشم چون سرماخوردگی چیزی نداره..... 

[QUOTE=138281943]خدا رو شکر الحمدلله که به لطف پروردگار می‌شنوم یه کوچولو از تب رهایی پیدا کرده،درما ...

شما بچتون در طول درمان حالت‌های بالا پسر رو من تجربه نکرده؟ من نگرانشم چون چند روزه بی حاله و لرز داره البته دو بار در خواب لرز میکنه و چند دقیقه لرز تموم میشه و بدنش گرم میشه و یه ساعته حالت بدنش عادی میشه، آیا شما در طول درمان این حالت رو تجربه کردید؟