2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68155 بازدید | 1231 پست
خودممم موندم این چیه ...دارو.هومیو میخوره بعد همون روز پنی سیلین زد دارو‌هومیو دیک اثری نذاشته

من جای شما بودم اصلا دنباله مارشال رو نمیگرفتم.‌ ببر پیش یه دکتر خیلی خوب. بعد اصلا حرفی از مارشال نزن.‌

دکتر محسن جعفری تو بیمارستان کودکان بهرامی هم خوبه.  متخصص عفونی 

دیونه شدم از استرس مریضیای این بچه همه میگن ببرش تهران وفتی میبینم اینهمه تهران بودن بازم مث ما نمبدونم چکارباید بکنن میکم تعران ببرم براچی هر ازمایشیم بوده انجام دادیم ....خدا خودش نظری کنه ب بچه هامون ب حق این ماه عزیز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ی شما ک بعد یکسال دوبار تب کرده دکتر فاطمی مهر میگ این چیه همون تب دوره ایه؟دخترمن دوماع دارو هو ...

وای چه بدددد.‌

نمیدونن چیه.یا مارشاله یا ویروس ....‌میگن خب بعد یکسال تب کرده زیاد نیس که‌  .... 

به خانوم همتی گفتم تباش برگشته. گفت نه‌ برنمیگرده ... شاید التهاب تو بدنش کامل از بین نرفته‌ .‌

من جای شما بودم اصلا دنباله مارشال رو نمیگرفتم.‌ ببر پیش یه دکتر خیلی خوب. بعد اصلا حرفی از مارشال ن ...

هر دکتری ی حرفی میزنع نمیدونم واقعا چکار باید انجام بدم ....محسن جعفری اسم شوهرمنه خخخخخ

دیونه شدم از استرس مریضیای این بچه همه میگن ببرش تهران وفتی میبینم اینهمه تهران بودن بازم مث ما نمبد ...

اشتباه نکن.‌حتما یه بار ببرش مرکز طبی. الانم کرونا زیاده، صبر کن بعد چند ماه. ولی یه بار ببری بهتره

من جای شما بودم اصلا دنباله مارشال رو نمیگرفتم.‌ ببر پیش یه دکتر خیلی خوب. بعد اصلا حرفی از مارشال ن ...

میدونی من روز سوم ک دخترمو بردم دکتر بعد دیدن گلوس گف خیای اوصاعذگلو خرابه درحد ی تار مو فاصله هس شبا نمیخابیدم میکفتم خدای نکرده خفه میشه ی وقت و شدیدا دهنس بو میداد پنی سیلین ک زد روز بعدش خوب شد بچه ای ک ای نمیتونست قورت بدع روز بعد میکف نون و‌مربا میهام راحت قورت میداد و بو تموم شد  خودمم موندم واقعا حالا بخاطز پنی سیلینع بوده یا تب مارشال بعد بعد روز سوم خوب شده ....بعد میکم بوی بد دهنس دیک تب مارشال نیست نمیدونم والا خودمم موندم ان شاللع ک هرچی خیره

هنوز داره دارو میگیرع؟؟؟؟

بله.‌تب مارشال ک خوب شده بود. من برا برون ریزی هم دارو گرفتم. اونم خوب شد خداروشکر.‌

ویتامین دی بدم انشااله دیگه تب نکنه.

دکتر میگه لازم بدونه یه دوره توقف میده ببینه اوضاعش چ جور میشع

وای خدا 🤣🤣🤣🤣🤣 پس هر چی شوهرتون میگه گوش کنید 😂😂😂😂😂😂😂

ایشون می فرماین ما نمبدونستیم مارشال چیه تو این انداختی تو دهنمون بعد روماتولوژیه هم سریع چاقیدش و گف ارع مارشالع  

سلام وقت بخیر پسر من الان چهار سال و‌نیمشه از یکسالگی مدام تب داشت و ما فکر میکردیم‌مثل همه بچه ها ب ...

سلام اگ هنوز ب نی نی سایت سر میزنید میشه بگید بچتون بعد عمل لوزه الان چطوره دیک تب نکرده؟؟؟؟دکتر ب دختر منم پیشنهاد هرچ سزیعتر بزداشتن لوزه رو کرده

ان شالله ک ماهم باهمین هومیوپاتی جواب بگیریم من دارو ها دوره سوم دخترم امروز رسیدن 

به دکترتون زنگ بزنید بگید که قضیه فرق داره مارشال نیس عفونته‌

شاید ترکیب داروشو عوض کنه

برا عفونت دارو بده