چهار سال تقریبا هر ماه دختر من تب میکنه تو این چهار سال چهار بار بیمارستان بسترى شده هیچ دکترى تشخیص نمیداد چیه؟!اخرش میگفتن ویروس یه عزیزى به من گفت ببر دکتر مومن زاده هر چى دکتر بگه همون منم دیروز بردم دکتر گفتن تب مارشال کدومتون با این تب اسنایى دارین
ظاهر زندگی دیگران را با باطن زندگی خودتان مقایسه نکنید.
دیونه شدم از استرس مریضیای این بچه همه میگن ببرش تهران وفتی میبینم اینهمه تهران بودن بازم مث ما نمبدونم چکارباید بکنن میکم تعران ببرم براچی هر ازمایشیم بوده انجام دادیم ....خدا خودش نظری کنه ب بچه هامون ب حق این ماه عزیز
من جای شما بودم اصلا دنباله مارشال رو نمیگرفتم. ببر پیش یه دکتر خیلی خوب. بعد اصلا حرفی از مارشال ن ...
میدونی من روز سوم ک دخترمو بردم دکتر بعد دیدن گلوس گف خیای اوصاعذگلو خرابه درحد ی تار مو فاصله هس شبا نمیخابیدم میکفتم خدای نکرده خفه میشه ی وقت و شدیدا دهنس بو میداد پنی سیلین ک زد روز بعدش خوب شد بچه ای ک ای نمیتونست قورت بدع روز بعد میکف نون ومربا میهام راحت قورت میداد و بو تموم شد خودمم موندم واقعا حالا بخاطز پنی سیلینع بوده یا تب مارشال بعد بعد روز سوم خوب شده ....بعد میکم بوی بد دهنس دیک تب مارشال نیست نمیدونم والا خودمم موندم ان شاللع ک هرچی خیره