2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68158 بازدید | 1231 پست
بچه ی شما چند وقت یکبار تب میکرد؟ پردنیزیلونم بهش داده بودین؟؟؟ بعد سه ماه خوب سد؟ الان چند وقته تب ...

یکسال هر دو ماه . سه روز تب شدیدددد ک به هیچ تب بری جواب نمیداد. بعد ک تشخیص تب دوره ای دادن.‌پردنیزولون تجویز کردن.‌ بعد اون دیگه فاصله تبها هر ده روز. یا هر دو هفته .‌یا هر یکماه شد.‌کلا فاصله ها نزدیک شدن و نامنظم.‌

اذر ماه پارسال شروع کردم هومیو رو.‌ آذر و دی و بهمن تب کرد . یعنی موقع مصرف داروی هومیو سه بار تب کرد.‌دیگه کلا خوب شد خداروشکرررر.‌

فقط اینکه داروی هومیو با کورتون هم تداخل داره.‌یعنی کورتون اثر هومیو رو کم میکنه. ولی من ناچارا استفاده کردم اون سه ماه. 

چون تبش کنترل نمیشد با تب بر.‌

ولی پرهیزات خوراکی  مثل نعنا ،کاکائو ،سیر و پیاز خام.، ادویه های تند(فقط زردچوبه استفاده میکردم) دارچین و فلفل سیاه و زعفران و..... بقیه پرهیزات رو اصلااا استفاده نمیکردم. چون اثر دارو هومیو رو کم‌میکنن.‌

بعد ی سوال دیکه دخترمن اخرین باری ک تب کرد ۲۰دی بودک ۵ روزم طول کشیدهمون علایم عفونت کلو و‌کلو درد و ...

من از ازمایش خون سردرنمیارم .اگه میتونین بیمارستان مرکز طبی ( دکتر تحقیق و دکتر ضیایی) یا کودکان بهرامی تهران ( دکتر جعفری) ببرین ویزیت‌ .‌

اگرم دسترسی ندارین با همین دکتر فاطمی صحبت کنین.‌ بالاخره تجربه دارن بهتر میدونن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

من فکر نمیکنم دیگه تا اخر عمر اون ادم سابق بشم . از بس تو این ۱سال با کابوس تب خوابیدم و بیدار شدم .

الان ۳ ماهه ما زیر نظر دکتر روماتولوژی رژیم سفت و سخت رو رعایت میکنیم و دارو رو مرتب استفاده میکنیم ‌ ولی فاصله تبها شده ۲۰ روز . همین الانم پتو اورد و گفت سردمه و ناهار نخورد . این یعنی شروع تب ! 

تنها تاثیر رژیم فقط حذف گلو درد بوده . 

[QUOTE=173609050]سلام من فکر نمیکنم دیگه تا اخر عمر اون ادم سابق بشم . از بس تو این ۱سال با کابوس تب خوابیدم و بیدار ...[/QUOT

سلام. منم همین فکرو میکردم. انقدی که ما تو یک سال و نیم دوسال استرس کشیدیم خدا میدونه‌ ضعف اعصاب گرفتم والا. 

شب و روز دست و پای بچه رو چک کردن. خونه گرم‌ میشد میگفتم بچه تب کرد . جایی دعوت میشدبم با استرس خدایا بچه تب نکنه‌ 

ولی خدارو شکر. 

هومیوپاتی واسمون معجزه شد.  واقعا چیزی از معجزه کم نداشت واسم.‌

تموم شدن اون روزا‌.  یه ساله راحت شدیم از تب و استرس. 

ببرید بچتونو هومیوماتی.  نتیجه میگیرین انشااله. 

انشااله بیاین و شمام خبر خوب بدین تو این تاپیک.‌

تصمیم گرفتم یه دوره 2 ماهه دیگه هم داروهای دکتر رو امتحان کنم اگر تغییری ندیدم حتما میرم سراغ هومیو ...

همه اینا وقت تلف کردنه

هم خودتون اعصابتون مریض میشه بچه هم که بیچاره ها کم عذاب نکشیدن که سر تب ها

🥺🥺واقعا خسته و کلافه ام . دخترم ۱ بهمن تب کرد و با نصف پردنیزولون تبش اومد پایین . الان دیدم باز گفت سردمه . تب سنج گذاشتم دیدم ۳۸ونیم تب داره . میشه مگه ! بعد ۴ روز دوباره تب کنه ! 

🥺🥺واقعا خسته و کلافه ام . دخترم ۱ بهمن تب کرد و با نصف پردنیزولون تبش اومد پایین . الان دیدم باز گ ...

واااای طفلک😔😔😔

از یه متخصص هومیوپاتی وقت بگیر و خودت و بچه رو نجات بده از این تب لعنتی

راستی 

شما فاموتیدین یا سایمتدین میدین به بچتون؟؟

🥺🥺واقعا خسته و کلافه ام . دخترم ۱ بهمن تب کرد و با نصف پردنیزولون تبش اومد پایین . الان دیدم باز گ ...

تاااازه می دونید کورتون چقدر عوارض داره

سیستم ایمنیشو سرکوب میکنه و اگه زبونم لال خدای نکرده کرونا بگیره می دونید چقدر سخت درمان میشه

دکترش بهش به جای سایمتدین پنتوپرازول داده. عصرها هم مونته لوکاست  اخر شبها هم سیتریزن

دیشب بهش پردنیزولون دادم تب اومد پایین ولی الان صبح باز دیدم تب کرده . دکتر شیاری گفت اگر با پردنیزولون باز تب ادامه داشت ینی تب مارشال نیست . و اختمالا انفولانزا یا سرماخوردگیه . اما هیچ نشونه دیگه ای نداره . مثل سرفه یا اب ریزش بینی. 

واقعااا درمونده شدم . دکتر بچه شما اسمش چیه؟ شماره اش رو برام بزارید لطفا

دکترش بهش به جای سایمتدین پنتوپرازول داده. عصرها هم مونته لوکاست  اخر شبها هم سیتریزن دیشب ...

قرار نیس که با یه پردنیزولون پایین بیاد تب

شاید لازم باشه به فاصله ۸ ساعت پردنیزولون بخوره بچه

اخه کتر شما سیتریزن و مونته لوکاست برا چی داده اینا داروی حساسیته کلیم ضرر دارن

مخصوصا سیتریزن 

من یه بار برا دخترم دادم سرماخورده بود به شددددت خواب اوره

اینا رو قطع کنید ندین به بچه

ما دکترمون دکتر داستان هستن شمارشو از نت بردارین الان خونه نیستم من

دکتر فاطمی مهر هم خوبه هومیوپاتی 

چند نفر از دوستان اینجا هم بچشونو ایشون درمان کردن

به نظر من بین این دو دکتر انتخاب کنید اینا تجربشون بیشتره

شما کدوم شهر هستین؟؟

دکترش بهش به جای سایمتدین پنتوپرازول داده. عصرها هم مونته لوکاست  اخر شبها هم سیتریزن دیشب ...

بنظرمنم بزید زیر نظر هومیوپاتی....من خودمم تازع دخترمو بردم و اولین داروهاس رسیدن ...شمام ایقد خودتونو عذاب ندید و کورتون ب بچه ندید بزید زیر نظر هومیو ان شالله ک جواب میگیرید

سلام به نظر منم با توجه به اینکه اکثر دوستان از درمان هومیاپاتی نتیجه گرفتن شما هم بهتره که از این درمان استفاده کنید ولی اگه شک دارید که مشکله بچتون اصلا تب دوره ای هست یا نه ، اگه در تهران زندگی میکنید توصیه میکنم برید پیش دکتر عبداله کریمی متخصص عفونی اطفال که رئیس بخش عفونی بیمارستان مفید هم هستن راستش من قبلا دخترم را میبردم پیش ایشون دختر من با قرص های سایمتیدین دیگه تب نکرد به خاطر همین نرفتم دنبال هومیاپاتی .دکتر کریمی واقعا دکتر خیلی خوبی هستن و میتونن کمکتون کنن بیماری بچتون را تشخیص بدین

من تهران هستم . 

دکتر شیاری از پزشکهای بیمارستان مفید هستن . 

باری اخری که دخترم رو بردم یه خانم دکتر دیگه هم تو مطبشون بودن . که وقتی داشتن دخترم رو معاینه میکردن گفتن سایمتدین نمیدی بهش . دکتر گفتن نه من پنتوپرازول میدم . 

من بیشتر فکر میکنم کلا چون بیماریه جدیده با ازمون خطا پیش میرن پزشکها. 

من خودم میخوام برم سمت همیوپاتی اما همسرم کلا مخالف این نوع درمانها  هستن و تا الان که راضی نشدن !

مشکل یه جا دوجا نیست 😒😒