چهار سال تقریبا هر ماه دختر من تب میکنه تو این چهار سال چهار بار بیمارستان بسترى شده هیچ دکترى تشخیص نمیداد چیه؟!اخرش میگفتن ویروس یه عزیزى به من گفت ببر دکتر مومن زاده هر چى دکتر بگه همون منم دیروز بردم دکتر گفتن تب مارشال کدومتون با این تب اسنایى دارین
ظاهر زندگی دیگران را با باطن زندگی خودتان مقایسه نکنید.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشید داروهای هومیو برای بچه های شما ب صورت قرص بودن؟ از دخترمن پنج شنبه زسیدن چهارتا قرصن
سلام.بله ۴ عدد قرص. .
نحوه مصرفم ک بهتون گفتن حتما .
داخل یه لیوان اب ولرم.بعد تو دو روز ناشتا مصرف شه. یعنی روی نصف لیوان
پرهیزاتم حتمااااااا رعایت کنین. کاکائو و نعنا و ادویه تند و دارچین و سیر خام که اصلا استفاده نکنین. و بقیه چیزایی ک گفتن بهتون. . ولی این چندتا بنظرم خیلی مهمن.
خدا خودش رحم کنه ! دخترم داره وارد ۷ ماهگیش میشه و از سه شنبه تب کرده که دیروز و امروز تبش تا ۳۹.۵ رفته ! قطع نمیشه فقط کمتر میشه و هیچ علائمی نداره ... با چیزایی که خوندم فقط دارم هم برای شما اشک میریزم هم برای خودم که قراره با چی سر و کله بزنم ... البته خداوند هیچی رو بدون حکمت به بنده هاش نمیده ... از خدا میخوام برای این خیری که فرستاده صبر جمیل هم عطا کنه بهتون ... دعا کنید منو هم...تک تک کامنت هارو خوندم ... قطعا هیچ وقت دارو نمیدم و به طب سنتی چه ایرانی چه آلمانی چه چینی هر چی...اعتماد بیشتری دارم ! اما من فعلا طب ایرانی رو شروع میکنم و اگر مشکل دختر من هم مثل بچه های شما بود ، خبر میدم که طب سنتی مشکلش رو حل کرده یا نه ... امیدوارم خدا زودتر از شر این مریضی خلاصتون کنه .. دعا کنید تب دوره ای یا مارشال نباشه...از طرف یه مامان ناراحت 😔
من دخترمو ک از دیروز تب داره بردم دکتر دکتر گف قطعا تب مارشال و داره حالا باید ی ازمایش بده ببینیم تب مدیترانه ای هم داره یا نه؟؟؟ممکنه دوتارو باهم داشته باشه؟این مدیترانه ای دیگ چیه چ فرقی با مارشال داره ...میگف اگ مدیترانه ای باشه و متوجه نشی کلیه هاش از کار میفتن کسی درمورد مدیترانه ای اطلاعات داره بذارع ممنون