2777
2789
عنوان

ولی من دوسش ندارم (پسرا لطفا بیان)

3348 بازدید | 113 پست

پسر عمه ام عاشقم شده ولی من دوسش ندارم . نمی‌دونم چیکار کنم . دیگه مثل سابق نمیتونم ازش رفتار کنم .

مطمئن هم نیستم دوسم داشته باشه‌ .

چند تا از کارهایی که کرده رو میگم ، شما بگید دوسم داره یا نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐

پسر عمه امت عاشقت شده 

و تو هیچ حسی بهش نداری !

الان میخوای ما تورو مطمئن کنیم که دوستت داره یا نه؟

خوب وقتی هیچ حسی بهش نداری هدفت چیه از این که بدونی ؟

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864

بعد اینکه یه بار اومد خونه مون و من اصولاً دوست ندارم هیچ پسری شمارم رو داشته باشه و اومد و به بهانه هایی خواست شماره ام رو بگیره ولی من یه جور بهش فهموندم دوست ندارم با هم چت کنیم و فقط شمارم رو گرفت . می‌گفت مثلا با هم حرف بزنیم و من می‌گفتم نه و حوصله ندارم ولی آخر شمارم رو گرفت ولی تا الان پیام نداده

😐😐 پسر عمه امت عاشقت شده  و تو هیچ حسی بهش نداری ! الان میخوای ما تورو مطمئن کنیم که دوستت ...

داداش به عنوان مرد یه سوال دارم 

مردی که تو حرفاش یه محدودیتی میزاره بعد میگه شوخیه چه برداشتی میشه برد؟

💕 اللهم صل علی محمد وال محمد 💕
😐😐 پسر عمه امت عاشقت شده  و تو هیچ حسی بهش نداری ! الان میخوای ما تورو مطمئن کنیم که دوستت ...

من خودم هنوز هم نمی‌دونم دوسش دارم یا نه ولی خب مهمه بدونم دوسم داره یا نه . بهرحال دوست دارم دوستم نداشته باشه . تا معذب نشم

داداش به عنوان مرد یه سوال دارم  مردی که تو حرفاش یه محدودیتی میزاره بعد میگه شوخیه چه برداشتی ...

متوجه سوالت نشدم 

یکم واضح تر با یه مثال بگو 

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864

بعد یه بار هم نذری داشتن رفتیم کمک شون و من داشتم پیاز خورد میکردم . گفت اسم پیجت رو بگو . گفتم نمی‌دونم . دیگه تا یک ساعت داشت دنبالش پیجم میگشت و می‌گفت اینه ؟ منم میگفتم نه 

آخرم پیدا نکرد و فکر کنم فهمید نمی‌خوام بدم  

من خودم هنوز هم نمی‌دونم دوسش دارم یا نه ولی خب مهمه بدونم دوسم داره یا نه . بهرحال دوست دارم دوستم ...

میشه بدونم خودت ، خودت رو دوست داری ؟ 

عاشق خودت هستی ؟