2777
2789
عنوان

ولی من دوسش ندارم (پسرا لطفا بیان)

| مشاهده متن کامل بحث + 3349 بازدید | 113 پست
عزيز جان دوسش ندارى ديگه حرفت چيه شايدم ميخواى مطمءن شى دوستت داره كه اسباب سرگرميت شه 

من همچنین آدمی نیستم . واقعا متاسفم ، تهمت ، دروغ ، قضاوت ، چقدر این روز ها عادی شده . البته مهم نیست ، همه قضاوت کردن شمام روش

من میخواستم بدونم تا مراقب رفتارم باهاش باشم ، نه صمیمی برخورد کنم که فکر کنه خبریه و نه بد باشم باهاش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه به منم کمک کنین ی نفر خیلی ساله دوسم داره خیلیم ادم خوبیه و به عنوان دوست واقعا دوسش دارم ولی ...

اول که خودت مهم تری ولی یه جا خوندم اگر با کسی بری که عاشقت باشه بهتره تا با کسی بمونی که تو خیلی بیشتر عاشقش هستی .

از kindman ، روانشناس هست و واقعا خوب جواب میده . توی همین تاپیک جوابم رو داد 

اینجوری که شما میگی خب خیلی واضح اون ازت خوشش اومده ومیخواد باهات صحبت کنه و .... حالا اینکه منظورش چیه باید باهاش حرف بزنی چرا تو ازش فرار میکتی مگه میخواد تو فضای مجازی تورو بخوره ؟

چندبار باهاش محترمانه چت کن ببین چی میگه اصلان هدفش از این ارتباط چیه ازدواج ویا دوستی میخواد ازت و... تا باهاش صحبت نکتی که متوجه نمیشی از تو چی میخواد وهدفش چیه اصلان شاید میخواد  فقط هم صحبتش تو باشی و نه بیشتر و.... مثال عرض کردم البته هزار جور فکر میشه کرد باید بری جلو تا مطمئن بشی چی میخواد وچی میگه ودوست داشتنش هم با عمل باید ثابت بشه نه با تنها زبان 

اول که خودت مهم تری ولی یه جا خوندم اگر با کسی بری که عاشقت باشه بهتره تا با کسی بمونی که تو خیلی بی ...

مرسی عزیز♡

تو مملکتی که به ازای هر ۱۲ ازدواج ۶ تا طلاق ثبت میشه روز ولنتاین یا مناسب های دیگه به هم کتاب کادو بدید...رابطه نیاز به فهم و درک داره نه شکلات و عروسک.
وضع مالیش چطوره  از اون پسراس ک زیاد بیرون میره یا اهلش‌ نیست  اینا مهمن! و اینکه شما خ ...

وضعش تقریبا خوبه ، تقریبا از صبح تا شب کاره ولی بیرونم با رفیقاش خیلی می‌ره. من ۱۷ سالمه

وضعش تقریبا خوبه ، تقریبا از صبح تا شب کاره ولی بیرونم با رفیقاش خیلی می‌ره. من ۱۷ سالمه

ب نظر من خودت زیاد درگیر نکن چون ممکن آسیب ببینی تو این سن پسرا ب نظرم قابل اطمینان نیستن 

و اینکه سربازی رفته؟