2777
2789
عنوان

فقط انرژی مثبتا بیان

99 بازدید | 8 پست

سلام عزیزانم خیلی به کمک و هم فکری تون نیاز دارم انشالله خیر ببینین اجرتون با بانوی دوعالم ،من باردارم و به طبع دلم بیش از پیش نازک شده خیلی غصه میخورم بیشتر تایم روز رو ناراحت و افسرده م زودی اشکم در میاد تورو خدا راه حل هاتون رو بگین چکار کنم بقیه و حرفا و کارهاشون واسه م مهم نباشه چجوری آروم و بی اهمیت شم ❤

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب این ک نرمال ترین حالته وقتی بارداری هورمونات بهم ریخته 

من چی بگم ن شوهر دارم ن کسیو ولی انگار تو دلم رخت میشورن از زندگی و همه بیزارم

حالتت طبیعیه با بچه تو شکمت حرف بزن عود و شمع روشن کن محیط رو محیا کن برای کوچولوت ک قراره برکت بیاره براتون عزیزم

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه
آهنگ شاد آرایش کردن و رسیدن به خود در خانه خواندن کتاب های مفید و جالب ورزش رسیدگی به گل و گیاه& ...

ممنون عزیزدلم خرید رو زیاد نمیتونم ولی بقیه رو اکثر وقتا انچام میدم ، میدونی چیه مشکل اطرافیانم هستن ، اکثرا با حرفا و کارهاشون ازارم میدن و منم غصه میخورم ، دوست داشتم اهمیت ندم بهشون ❤😭

ممنون عزیزدلم خرید رو زیاد نمیتونم ولی بقیه رو اکثر وقتا انچام میدم ، میدونی چیه مشکل اطرافیانم هستن ...

تلاش کن نسبت به حرفا و کاراشون بی تفاوت باشی یعنی ذهنت رو به یه موضوع دیگه مشغول کنی خیلی جواب میده

خب این ک نرمال ترین حالته وقتی بارداری هورمونات بهم ریخته  من چی بگم ن شوهر دارم ن کسیو ولی ان ...

فدات عزیزم ، انشالله حال دل شمام خوب شه باور کن خیلی تلاش میکنم خوشحال باشم ولی همیشه یه اتفاقی پیش میاد گند میزنه به روزم و حالم ❤

تلاش کن نسبت به حرفا و کاراشون بی تفاوت باشی یعنی ذهنت رو به یه موضوع دیگه مشغول کنی خیلی جواب میده

نمیتونم مشکلم همینه نمیدونم چرا انقدر خوب بلدن ازارم بدن ، فک کنم منم زیادی بزرگشون کردم و اهمیت دادم به اطرافیان

سلام خوب هستید ؟ داخل یه تاپیک که راجب وسواس فکری بود نظرتون رو خوندم

منم مشکل شما رو داشتم ، مدت زیادی هم درگیرش بودم تا با یه مشاور خوب اشنا شدم مشاورشون فوق العاده است 

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

شرایط مشاوره شون هم خیلی خوبه و هوای مراجعه کننده هاشون رو دارن

اولا که ایشون مبلغ هجومی نمیگیرن

دوما جلسه ای مشاوره نمیدن یعنی خودشون میگن یک بار هزینه رو پرداخت کن هر چقدر دوست داری حرف بزن و هر تعداد جلسه که حرف‌بزنیم قرار نیست واسه هر جلسه مبلغی رو پرداخت کنی در کل شرایط‌شون عالیه 

رضایت از مشاوره هاشونم خیلی زیاده ،کانال رضایت شون تو بیوگرافی هست

اید ی رو بیکا : P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4