2777
2789

مامانم میخاد سیسمونی بخره برا بچم 

ولی من زورم میاد 

بچه یکیهدیگه 

یکی دیگه سیسمونی بخره 

تازه خانواده شوهر هیچ کاری نکنن 

خب خیلی زوره 

میخام ب مامانم بگم نخره

اگه قراره مامان من خرج کنه

خب ب همون اندازه هم باید خانواده شوهرم خرج کنن

ولی اصلا انگار نه انگار ب رو هم نمیارن 

با توجه ب اینکه من عروس اولم و بچمم اولین نوه خانواده است 

شوهرم چند ماه قبل ب مامانش گفته بود جلو خانواده زنم ابرومو نبرید و گوسفند قربونی کنید 

مامانش برگشته میگه بابای بچه باید قربونی کنه 

بنظرتون من پرتوقع ام یا حق با منه 

تازه قبل بارداریم 

هی بهم میگفتن بچه بیار 

میگفتم نه و خرج بچه زیاده 

چندین و چند بار پدر شوهرم گفت شما بیارید همه خرج و مخارجش با من 

من مینویسم و 10 تا انگشت میزنم 

اونوقت تا حالا کوچیکترین کاری برا من نکردن 

مثلا گوسفند قرزونی کردن ی تیکه اش رو هم ب ما ندادن 

یا مادر شوهرم من الان 7 ماهمه تا حالا ی بارم هوسونه برام درست نکرده 

سر این کاراشون میخام ب مامانم بگم هیچی نخر 

این وسط بچت بدون سیسمونی نمونه

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مامانت قرار نیست تا کنکور بچه وسایلشو بخره که. چند دست لباس نوزادی و یه گهواره و یه کمد بچه بخره تمام. دیگه رسم تونه بخوایی جلوش وایستی حوصله میخواد. پررو شونم نکن. همین که من گفتم خوبه به نظرم. 

یه خانم مستقل و قوی 
این وسط بچت بدون سیسمونی نمونه

نه خودم میخرم 

مامانم دیروز رفته بود و کلی چیز انتخاب کرده بود 

و عمساشو برام فرستاد 

بهونه اوردم ک فعلا دست نگه داره 

ولی الان میخام بگم نخره 

حالا ک اینجوره همه رو شوهرم بخره

نگا در کل درست نیست مادرت بخره من ک همون اول گفتم به خانواده شوهرم ک بابای من از این ک سیسمونی بگیره ب شدت بدش میاد و سیسمونی منو هم عموهام خریدن اینجوری گفتم ک اگر نمیخرن لااقل زحمتش رو دوش خانواده خودمم نباشه حالا مامانم میگ منم یکمشو میخرم شما باقیشو شوهرم میگ نه خودمون میخریم مامانت دوس داره ی تیکه کادو بده ولی سیسمونی با خودمونه 

واقعا هم رسم بیخودیه که پدرومادر دخترباید سیسمونی بدن به اونا چه نهایتش یه کادو باید بدن خود پدرومادر بچه باید بخرن...ولی توقع شمام یکم زیادیه که پدرشوهرت اینا گوسفند قربونی کنن واقعا وظیفه اونا نیست 

به نظرم از کسی توقع نداشته باش اکه مادرت داره کمکت کنه و بخره دستشم درد نکنه  ولی از خانواده شوهر انتظار نداشته باش 

والله جیب ما رو نزنن کمکشون نمیخواییم  

قربونی هم وظیفه شوهرت 

سیسمونی هم اکه خودت داری بخر نداری بذار مادرت بخره فردا حسرت سیسمونی دخترا فامیل نخوری  

سلام ایناز جون خوبی عزیزم ؟ شناختی منوو ؟ بارداری دختر ؟‌ 😍😍

سلام عزیزدلم بله

قربونت برم

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم