2777
2789
عنوان

اقا من زورم میاد مامانم برام سیسمونی بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خودم میخرم  مامانم دیروز رفته بود و کلی چیز انتخاب کرده بود  و عمساشو برام فرستاد&nbs ...

بگو مامانت برات جاش طلا بخره سیسمونی رو هم شوهرت بخره ..فقط سعی کن بارداریت خاطره ی تلخی برات نشه ...دیگه از خانواده شوهر چه انتظاری میره 

خب چرا باید جلو خانواده ت گوسفند قربونی کنن ؟ چه عیبی داره خانواده داشته باشه برا نوه ش سیسمونی بخر ...

عزیزم پس خانواده اسی هم چرا باید برای نوه اینها که فامیل اینها هم میره روش وسیله بگیرن ! چه عیبی داده گوسفند قربانی کنند؟

نه خودم میخرم  مامانم دیروز رفته بود و کلی چیز انتخاب کرده بود  و عمساشو برام فرستاد&nbs ...

پس فردا جاریت یا خواهر شوهر ات سیسمونی  خریدن حسرت نخوریا بگی از جیب خودم زدم کاش خانواده ام می‌خریدند 

وظیفه شون نیست که خرج و مخارج بچه رو بدن. برات هوسونه درست کنن، گوسفند قربونی کنن.

هر کاری کردن لطفشونه و تشکر کن

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

به نظرم پول بده به مامانت برات بخره اینجوری بهتره 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین 

اخه چرا 

کاری ندارم 

ولی اگه بحث پیش بیاد صد درصد بچه منو مال خودشون میدونن 

و میگن بچه مال پسر ماس 

ولی تو اینجور مواقع چرا خودشونو کنار میکشن 

الان ابجیم مجرده 

میخاد برا دخترم 

النگو و گوشواره طلا بخره 

داداشم میخاد طلا بخره 

بابام میخاد طلا بخره 

اونوقت خانواده شوهرم چی 

میخام ب همشون بگم حتی ی هزاری خرج من نکنن 

اگه قراره بخرن باید دو طرفه باشه 

ن فقط خانواده من 

گلم مادرت شاید ناراحت بشه بگی نخر چون متاسفانه اینطور تو جامعه ما جا افتاده بزار ضروری هارو بخره بقیشو خودت بخر 

بعدم توقعت رو هرچقدر از خانواده شوهر پایین بیاری خودت اون همه آرامش داری 

گوسفند و طلا و نمیدونم گل و... وظیفه بابای بابای بچس نه پدرشوهر