2777
2789
عنوان

اقا من زورم میاد مامانم برام سیسمونی بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 45 پست

ما گوسفند خانواده شوهرم قربونی کردن 

سیسمونی خودم گرفتم ولی الان پشیمونم کاش پولش به مامانم میدادم اون میخرید بهتر بود اون موقع دستشون خالی بود نخواستم فشار بیاد بهش

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه مردم چرا؟بچه خودته دیگه

سیسمونی هم از قدیم رسم بوده مادر دختر میگیره حالا هم مادرت خودش میخواد بگیره منتها نذار زیاد بگیره ب اندازه باشه ب شوهرت ام بگو ب مامانم گفتم نخره خودمون می‌خریم ولی مامانم قبول نکرده منم در حد ضروریات میگیرم مامانم خیلی ب زحمت نیفته خودت هم ی مقداریش رو بخر

وظیفه شون نیست که خرج و مخارج بچه رو بدن. برات هوسونه درست کنن، گوسفند قربونی کنن. هر کاری کردن لطف ...

پس چرا وقتی من 5 سال بچه نمیوردم هی میومدن ب پرو پای من میپچیدن ک بچه بیار 

ک کلی حرف پشت سر من زدن ک لابد نازاس 

ک خودشون گفتن خرجش با ما 

اخه چرا  کاری ندارم  ولی اگه بحث پیش بیاد صد درصد بچه منو مال خودشون میدونن  و میگ ...

این چ حرفیه 

خانواده شوهر منم میگفتن  بچه ماست الان دو سال رنگ بچم ندیدن  

از اول بچه رو به اونا وابسته نکن ب خانواده خودت وابسته کن 

قدیما که رسم سیسمونی بود چند دست لباس برای همون زمان که بدنیا میومد و یه گهواره بود ...

الان توقع خانواده شوهر رفته بالا فکر میکنن وقتی میگن سیسمونی یعنی کل وسایلی که بچه باید داشته باشه به عهده مادر و پدر عروس...همچین چیزی نیست ..همون که چند دست لباس برای تولدش بگیرن هم لطف بزرگیه ...

اخه چرا  کاری ندارم  ولی اگه بحث پیش بیاد صد درصد بچه منو مال خودشون میدونن  و میگ ...

پس اگه خانوادت دستشون بازه بر خرید لج نکن از طرف خانواده شوهرم هیچ انتظاری نداشته باش عمرا چیزی نمیخرن

پس چرا وقتی من 5 سال بچه نمیوردم هی میومدن ب پرو پای من میپچیدن ک بچه بیار  ک کلی حرف پشت سر م ...

خب بگن خرجش با ما! خرج کدوم نوه رو پدربزرگ داده؟ اگه به این هوا حامله شدی اشتباه کردی گلم.

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

کلا منطق من اینه که آدمی که میخواد بچه دار بشه باید به جیبش نگاه کنه ببینه میتونه از پس مخارجش بر بیاد یا نه بچه ایی که وسایلش و خانواده دختر بخرن بهتره اصلا به دنیا نیاد چون معلومه شرایط خرید وسیله ندارن پس صد در صد نمیتونن برای بچه خرج کنن به مادرم هم گفتم سیسمونی نمیخوام پدر بچه باید بخره حرف مردم هم به چپم نیست انقد بگن تا قش کنن مردم میگن تا این رسم ور نیوفته وگرنه هیچ کس از این رسم خوشش نمیاد

عزیزم پس خانواده اسی هم چرا باید برای نوه اینها که فامیل اینها هم میره روش وسیله بگیرن ! چه عیبی داد ...

من الان دوباره خوندم فکر کردم منظورش این بوده جلو خانواده م گوسفند قربونی کنن 😅😅😅الان متوجه شدم منظورش جلوی بچه بوده 

اره دیگه باید قربونی کنن اصلا پدر و مادر هرکاری از دستشون بربیاد برای بچه انجام بدن خیلی هم خوبه کی عزیزتر از بچه ؟

پس چرا وقتی من 5 سال بچه نمیوردم هی میومدن ب پرو پای من میپچیدن ک بچه بیار  ک کلی حرف پشت سر م ...

هرکی پنج سال بچه دار نشه

یکی از حرفهایی که میزنن همینه، جای تعجب نیست

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

کلا منطق من اینه که آدمی که میخواد بچه دار بشه باید به جیبش نگاه کنه ببینه میتونه از پس مخارجش بر بی ...

شما متوجه حرف من نشدید

من اگه دستم تنگ بود ک اصن نمیگفتم مامانم نخره و خودم بخرم 

من زورم میاد خانواده من این همه خرج کنن 

خانواده شوهرم اصن ب رو خودشونم نیارن 

میخام خودم همه چیو بخرم از لج خانواده شوهر 

بعدم ب عنوان اولین نوه 

فک نمیکنم توقع زیادی باشه 

من نسبت ب رسم خودمون دارم میگم 

بابای خودم برا پسر داداشام گوسفند قربونی کرد 

کلی هوای عروسمونو و داداشمو داشت 

حتی پول بیمارستان و زایمان بچه رو بابام حساب کرد 

تا الان ک الانه حتی اگا ی غذا معمولیم درست کنن زنگ میزنه ب داداشم و عروسمون ک بیاین اینجا بدون شما از گلوم پایین نمیره 

بچه های داداشمو بیشتر از خود داداشم دوس داره 

اونوقت این نامردا 

حتی ب روی خودشونم نمیارن 

برام زور داره 

شما متوجه حرف من نشدید من اگه دستم تنگ بود ک اصن نمیگفتم مامانم نخره و خودم بخرم  من زورم میا ...

عزیزم شما هم حرف من و متوجه نشید منم گفتم کلا از هیچ کس انتظار و توقع نداشته باشید چون بچه همه مسولیت هاش با پدر و مادرش 

بچه یکی دیگس یعنی چی؟ 

یعنی بچه خودتم قبول نداری؟ الان تو وجودت هیچ حسی نداری؟  ازدواج کردی و تشکیل خانواده دادی که یه بخشیش هم فرزندآوری چرا حس میکنی به خانواده همسرت لطف کردی داری بچه میاری. حتما انتظار داری پول شیر و پوشکش هم اونا بدن 

بچه بزرگ شه اگر بخواد به کسی کمکی کنه اون تویی نه پدربزرگ مادربزرگش. سیسمونی رسم مادر عروس ربطی نداره نوه چندم باشه و خانواده عروس باید تهیه کنند البته خانم های شاغل تو این موارد به مادرشون کمک میکنن و خانواده هایی که در توان شون نیست کلا چیزی نمیخرن و داماد خودش یه چیزایی فراعم میکنه. خودت الان ارزش بچه ات رو داری میاری پایین نمیدونم برادر داری یا نه ولی با این حرفت داری میگی که خانوادم خرج بچه من نکنن چون پدرش از خون ما نیست ولی بعدها میتونی تحمل کنی نوه پسری شون رو روی سرشون بزارن کلی براش خرید کنن و بچه خودت رو محل نکنن؟ 

قربونی هم بله همسرشما باید برای خانم و بچه اش انجام بده بعضی اوقات هم خانواده اش انجام میدن اجباری نیست. 

شما متوجه حرف من نشدید من اگه دستم تنگ بود ک اصن نمیگفتم مامانم نخره و خودم بخرم  من زورم میا ...

اخلاق ها و وضع مالی خانواده ها متفاوت . 

پدرشما هم هست پس برای بچه تونم همینقدر خرج کنه چرا ناراحت میشید برای شما که دخترتون میخواد خرج کنه ولی برای دختر مردم که زن داداش تون اشکال نداره! 

پدر منم برای عروس مون خیلی کارا کرد خونه به نامش خرید ماشین و... ولی فکر کردی خانواده همسر آیندم اینکارارو میکنن؟؟؟ قطعا نه