2777
2789

سلام خانوما

من این ماه اقدام بودم 

سیکلام 33/34روزس 

یه هفته ای میشه دلدرد های پریودی دارم 

روز 24سیکلم لک قهوه ای دیدم خیلی کم

فرداشم دیدم باز کمتررررر

گذشت تا امروز ک لک صورتی دیدم از ظهر 

الانم قرمز 

ینی پریود شدم دیگ؟ 

هفت روز زودتر؟؟؟ 

شروع کنمدبه گرمیجات خوردن دیگ؟ 

🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼          👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️             🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عجله ای داری واسه گرمیجات خوردن.صبر کن سر موعدت برسه بیبی بزن اگر حامله نبودی گرمی بخور.

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
الان روز چندمی؟

37سیکل

🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼          👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️             🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃
سلام.چرا حالا منتظری پریود بشی شک داری بارداری 

نمیدونم 😂

چه عجله ای داری واسه گرمیجات خوردن.صبر کن سر موعدت برسه بیبی بزن اگر حامله نبودی گرمی بخور.

اها حله 

ممنون

یعنی ۳-۴ روز عقب انداخته بودی؟

عقب ننداختم گل 

باید هفت روز دیگ میشدم 

امروز شدم 

زودتر شدم 

عقب ننداختم گل  باید هفت روز دیگ میشدم  امروز شدم  زودتر شدم

عزیزم پس من درست متوجه نشدم. ببین اول نوشتی سیکلات ۳۳-۴ روزه ست، الانم گفتی روز ۳۷ سیکل هستی؛ شاید اشتباه نوشتی ۳۷ و منظورت ۲۷ بوده. در هر حال، اگر دوره هات همیشه منظم بوده، صبر کن چون احتمال بارداری زیاده و ممکنه لکه بینی لانه گزینی بوده باشه.

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن