2777
2789

من ظهر خواب بودم، یه خوابی دیدم که توی خونه ی مادبزرگم که فوت شده و اصلا خونه ش رو فروختیم خیلی سال های قبل بودم، ولی خوابم خیلی خیلی واقعی و واضح بود انگار توی یه دنیای دیگه بودم. خواب دیدم با خواهر و مامانم توی اون خونه ایم و نزدیک غروب خورشید و تمام حواس پنجگانه ام انگار به شدت کار میکرد وزش باد و غروب خورشید رو با تمام وجود حس میکردم  و با یه حس دلتنگی فوق العاده زیاد و عجیب از خواب بیدار شدم. کسی تجربه ی یه خواب خیلی واقعی رو داشته؟

خدایا چنان کن سرانجام کار / که تو خشنود باشی و ما رستگار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  دیدیم 👀 چندین بار یه خواب تکراری و ترسناک

حس میکردی خوابت واقعیت داره، درسته؟ ولی خواب من خیلی آرامبخش بود

من دیشب خواب میدیدم خواهرم واسه تولدش حیوونا رو دعوت کرده خیلی هم واضح بود یه بارم خواب دیدم بچه دار ...

😂😂😅، خواب من خیلی منطقی بود طوری که حتی توی خواب شک نکردم که خوابم

من امروز صبح خواب دیدم که امتحان ریاضی دارم ،یه طرف برگه که سوال داشته رو ندیدم  و داداشم مراقب ازمون هس و برگه رو بهم نمیده، بخدا بعدش که از خواب پاشدم هنوز ذهنم درگیر حل مساله بود و تازه به جوابش رسیدم ،بعد ۱۵سال دوری از درس

خواب من شکل فیلم 4K  بوده ولی خیلی خیلی ترسناک هر سال هم تکرار میشه

دقیقا مثل فیلم 4k بود، نفهمیدی علت خواب هات چیه؟

این خواب ها 😐 بخاطر حس درونته

منم حس میکنم ای خواب ها از ناخودآگاه آدم میاد، جایی که ما بهش دسترسی نداریم

تو هم توی خواب هات حس داری یا من فکر کنم باید برم روانشناس🥺

ببین من حس هام خیلی قوی بود توی این خواب انگار واقعی بود، تا به حال اینجور خوابی ندیده بودم، یه جوری مثل جهان موازی بود فکرکنم🤔