2777
2789
عنوان

ازدواج با پسر مازنی

1623 بازدید | 22 پست

سلام دوستان 

من خودم کرمانشاهی هستم ولی ساکن کرجم 

طرفم بابلیه 

قصدمون جدیه هنوز خانواده هارو در جریان نذاشتیم

من زیاد شنیدم میگن ک بابلی ها اخلاق های ب خصوصی دارن و از همشهری های خودشون دختر میگیرن 

خواستم بدونم 

بنظرتون کار درستیع؟ مشکلی پیش نمیاد؟ کسی تجربه داشته؟ بابلی ها چجور خانواده ای هستن؟ 

پسری ک من باهاش هستم، همه چی تمومه:) 

ولی گفتم با شما مشورت کنم

با این که حتی تو زندگیمون یه روز خوبم با هم ندیدیم امام هنوزم باور نکردم ما زنده ایمو از هم بریدیم🙃💔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونجاست که شاعر میفرماید

اگه مه یار نباشی خل بومه من ارازل بومه

گنگستر شهر بابل بومه

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
اونجاست که شاعر میفرماید اگه مه یار نباشی خل بومه من ارازل بومه گنگستر شهر بابل بومه

نا ونه باوی ...خواستگاری کمه من تی جان مار جا 

مستی مستی کمه تی چشمون سیاه جا😂😂😂😂😂

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

من و همسرم بابلی هستیم ، همسرم دوران دانشجویی یه دختر کرمانشاهی رو دوست داشته حتی خواستگاری هم رفته اما جور نشد ازدواجشون؛ الان روزی هزار بار شکر میکنه با همشهری خودش ازدواج کرده میگفت خیلی متفاوت بودیم اما عشق و عاشقی کورش کرده بود 

کاش تصویرت نفس می کشید مادر
نا ونه باوی ...خواستگاری کمه من تی جان مار جا  مستی مستی کمه تی چشمون سیاه جا😂😂😂😂😂

جون جون👯‍♂️

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

من تورک هستم چندین ساله شمال زندگی میکنم تفاوت فرهنگی آنچنانی نمی‌بینم 

ولی ته دلم دوست دارم با پسر تورک ازدواج کنم

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

منم کوردم  اما اصلا تفاوت فرهنگی و نمی‌پذیرم.

منم همین طور 

ولی انقد از این جور حرفا شنیدم 

گفتم بپرسم ببینم صحت داره یا ن 

با این که حتی تو زندگیمون یه روز خوبم با هم ندیدیم امام هنوزم باور نکردم ما زنده ایمو از هم بریدیم🙃💔 
من مجرد بودم ارزو داشتم شوهرم مازندرانی بشه ک نشد😅

الهی 

انشالله هر جا هستی خوشبخت باشی