2777
2789
عنوان

ازدواج با پسر مازنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 22 پست
اونجاست که شاعر میفرماید اگه مه یار نباشی خل بومه من ارازل بومه گنگستر شهر بابل بومه

🤣🤣🤣

با این که حتی تو زندگیمون یه روز خوبم با هم ندیدیم امام هنوزم باور نکردم ما زنده ایمو از هم بریدیم🙃💔 
یاد این آهنگه افتادم 😂 اگه ته بام نباشی خل بومه 🤣

دقیقا🤣🤣🤣

با این که حتی تو زندگیمون یه روز خوبم با هم ندیدیم امام هنوزم باور نکردم ما زنده ایمو از هم بریدیم🙃💔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دوست بابلی داشتم اخلاقش عالی بود. کلا اگه پسر خوب و با تقوایی هست مشکلی نیست انشالله خوشبخت بشید.

فداتشم 

نا ونه باوی ...خواستگاری کمه من تی جان مار جا  مستی مستی کمه تی چشمون سیاه جا😂😂😂😂😂

خیلی از این اهنگ خوشم میاد ولی زیاد متوجه نمیشم چی میگ😂

من و همسرم بابلی هستیم ، همسرم دوران دانشجویی یه دختر کرمانشاهی رو دوست داشته حتی خواستگاری هم رفته ...

خداروشکر 

خوشبخت باشین عزیزم 

خیلی از این اهنگ خوشم میاد ولی زیاد متوجه نمیشم چی میگ😂

👍👍❤❤❤بالاخره متوجه میشی ایشالا تو اینده

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

من تورک هستم چندین ساله شمال زندگی میکنم تفاوت فرهنگی آنچنانی نمی‌بینم  ولی ته دلم دوست دارم ب ...

انشالله عزیزم😍

👍👍❤❤❤بالاخره متوجه میشی ایشالا تو اینده

عزیزممم😅💖