2777
2789

دوستان اولین عیدی تازه عروسو خونواده داماد میبرن یا عروس 😐😐😐😐 ؟؟؟ واسه من نیاورد مادر شوهرم مامانم آورد ولی هیچ به رو خودشم نیوورد حالا من شنیدم باید خونواده داماد ببره درسته ؟ 

بعد جشن عروسی؟

مادرعروس 

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

ببین همه این چیزا به رسم خانواده ها ربط داره  اگر رسم داشته باشن میارن

ما رسم داریم فقط سال اول نامزدی برای عروس میبریم، نه وقتی ازدواج کردن

اما خانواده شوهرم کلا نمیبرن

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آها بعد عروسی مادر عروس میاره ؟ 

بله

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
ماام عروسی کردیم سه ماهه 

ما دیگه بعد از عروسی رو رسم نداریم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
آها بعد عروسی مادر عروس میاره ؟ 

ما رسم داریم هر سال شب چهارشنبه سوری یا شب عید خانواده عروس میارن عیدی . بعد فوت پدر مادرم برادر میبره .

من خودم 17ساله ازدواج کردم و داداشام میارن عیدی . 

پارسال سر ی مشکلی شوهرم باهاشون قهر بود نیاوردن 😕بجاش جاریم برام عیدی و شام فرستاده بود ک ناراحت نشم 😍

ما رسم داریم هر سال شب چهارشنبه سوری یا شب عید خانواده عروس میارن عیدی . بعد فوت پدر مادرم برادر میب ...

چه جاری مهربونی 😍🌹🌹 خدا رحمت کنه رفتگانتو عزیزم 🫶 برادراتم واست نگهداره