2777
2789

یک هفته ای میشه که یه نفر ازم خاستگاری کرده، عاشق پیشه شده بدجور، خودشو داره به هر دری برای رسیدن بهم میزنه.

چند نفرو واسطه کرده، اما دوتا مشکل هست، یکی اینکه من درمورد این آدم چیزای خوبی نشنیدم رفیقاش میگن خیلی تنبله و اخلاقای بچگونه داره (تازه سربازیش تموم شده و دنبال کاره)، یکیم اینکه چشمش یکم میچرخه.

اما قول داده خودشو درست کنه بهترین کارو پیدا کنه بعد بیاد خاستگاری تا یکماه آینده، نمیدونم اینجوری ک این رفتار میکنه همه میگن این انگار بخاطر تو هرکاری میکنه.

اما از ی طرفم.......

من هنوز حس خوبی بهش ندارم، نمیدونم کار درستیه بهش یه فرصت بدم تا خودشو ثابت کنه یا نه، من اهل دوستی نیستم، اما اون فقط زمان خواسته تا یکماه اینده من خاستگار راه ندم، میگ اگ منو بشناسی شاید نظرت تغییر کنه، گفتم باشه صبر میکنم تا بیای خاستگاری اما اونموقع باید بشینم فکرامو بکنم شاید نظرم منفی بود

و از طرفی......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز حس خوبی بهش ندارم، نمیدونم کار درستیه بهش یه فرصت بدم تا خودشو ثابت کنه یا نه، من اهل دوستی ...

تو زندگی شخصیم یسری مشکلات هست ک تحت فشارم از طرف خانواده، دلمم میخواد خلاص شم، الانم ک دیدم این منو دوستم داره واقعا، میگم قبول کنم برم راحت شم فکرم نکنم آدم بدی باشه اگ کارش جور بشه تنبلی نکنه و مرتب بره سرکار.

خییییلی تحت فشارم ینی هرلحظه میگم برم بله رو بدم🤦‍♀

نه قبول نکن

هرچقدرم تحت فشار باشی، میخوای از چاله دربیای و بیفتی تو چاه؟

کسی که میگه بخاطر فلان و بهمان تغییر میکنم یعنی از درون خودش انگیزه نداره و اراده شخصی نداره خیلی هم زود ارادشو از دست میده

الکی وقت خودتو اونو هدر نده که براتون حس ایجاد بشه

قاطعانه بگو نه

بخند، همین  

چن سالته؟ بعد اینکه  بعضیا هستن  ۴۰ سالشونه ولی انگار بچه ان خلاصه خیلی سخته تا عاقل بشن  مراقب باش از چاله نیوفتی  بری بیوفتی تو چاه ک زندگی بچه بازی نیست  زندگی بد بدجور پیرت میکنه  

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

نه قبول نکن هرچقدرم تحت فشار باشی، میخوای از چاله دربیای و بیفتی تو چاه؟ کسی که میگه بخاطر فلان و ...

یکمم دلم نرم شده هرکاری میکنم نمیتونم بگم نه، دلمم براش میسوزه اینجوری میبینمش😔