2777
2789
عنوان

من ظاهری خیلی خوشگل و خوش اندامم ولی محجبه ام ، اهل آرایش نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 102 پست
جراحی عمومی

عمل زیبایی و تزریق واژن  که جزو جراحی عمومی نیست

شاید در کنار همکارای زنان میره اتاق عمل 

اره؟

ما که دور و برمون جراحی عمومی که دیدم اکثرا جراحیهای تروما انجام میدن یا شیفت اورژانسن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
خودتو اذیت نکن عزیزم تو رو خودش خواسته پسندیده اگه پلنگای دور و برشو می خواست که میرفت می گرفت مر ...

مرسی عزیزم ، راستش من یه عیب هم دارم ، نمیدونم بهش بگم یا نه ، من از بچگی دائم یبوست داشتم ، الان مدتی بواسیر دارم ، یعنی باید بهش بگم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل زیبایی و تزریق واژن  که جزو جراحی عمومی نیست شاید در کنار همکارای زنان میره اتاق عمل  ...

کلا کارش فقط بیمارستانه ، مطب نداره ، درآمد آنچنانی هم فکر نکنم داشته باشه ، خونه و اینا که نداره ، تا حالا ازش نپرسیدم چقدر حقوق میگیری

مرسی عزیزم ، راستش من یه عیب هم دارم ، نمیدونم بهش بگم یا نه ، من از بچگی دائم یبوست داشتم ، الان مد ...

بیرون زدگی هم داری؟

اگه زیاده بهش بگو

نه اینکه حوری بگی من این عیبو دارم

مثلا بگی نمی دونم به نظرت مداخله پزشکی نیازه

این مشکلو دارم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
ابراز احساسات صفر ، حتی روزی یه پیامک سلام هم نمیده

به نظرت این به حجابت مربوط میشه واقعا نه 

عزیزم انتخاب خودش بودی یا...

درسته باز اومدم ولی دیگه به درد نمی خوری 😑جایی که...نیست
کلا کارش فقط بیمارستانه ، مطب نداره ، درآمد آنچنانی هم فکر نکنم داشته باشه ، خونه و اینا که نداره ، ...

حساس نشو زیاد

منم بعد 17 سال زندگی الان برم مطب شبش قطعا با هم دعوامون میشه

از اه اه کردنای مریضای کرمکی 

تا تیپ منشیاش 

واقعا حرصم در میاد

ولی سعی می کنم بهش فکر نکم

باورت نمیشه زنیکه مخصوصا یه اهو و اوهی راه انداخته بود من پاشدم از جام رفتم بالاسرش گفتم نکنه داره می کنتش😐😐

حتما به خودت برس.پزشکها چشم‌و گوششون بازنباشه بعداز یه مدت بازمیشه.خداروشکر که زیبایی نچرال داری ولی حتما پیش خودش و خونوادش ارایش ملیح داشته باش.رژ زیبا و ریمل کم و هرچیز ملیح که زیباییت رو بیشترکنه.اگه رنگ مو بهت میاد گاهی رنگ مو بذار...هیچ اشکالی نداره که برای همسرت خودت رو زیباتر کنی

آره بیرون زدگی هم دارم ، باید قبل عقد بهش بگم یا برم عمل کنم تا نفهمه

قطعا ناراحت میشه بعدا میفهمه

بهش بگو خب

بهش نشون بده ببینه

کی عقد می کنید

[QUOTE=279431706]حساس نشو زیاد منم بعد 17 سال زندگی الان برم مطب شبش قطعا با هم دعوامون میشه از اه اه کردنای مریضای ...[/QUOTE

هولی شت😂🤦‍♀️

منم وقتی پریودم خیلی آه و ناله میکنم نمیدوستم سوء تفاهم میشه