عمل بینی و اینا نکردم ، مژه و ناخن نمیکارم ، حتی ناخن هامم لاک نمیزنم ، موهامم رنگ نمی کنم ولی دخترایی که دائم با نامزدم سر و کار دارن همه داف و پلنگ هستن ، با آرایش های زیاد ، ته دلم خالی شده ، خودمو باختم ، آخه نامزدم خودش منو خواسته ولی دائم میگه سرم شلوغه و واقعا هم سرکار هست ، وقتی میگم نامزدی رو بهم بزنیم ، ناراحت میشه و دعوا راه میندازه ، خیلی حالم بد هست
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم بمب بودم بعد ده سال تونستم در حد ترقه با احساس کنمش😂😂😂😂😂
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
هر وقت از سر کار میاد خسته و خوابه ، همش کار و کار و کار ، سر کار هم همش داف و داف و داف
والا نمیدونم چی بگم چون نیستیم تو زندگیت و نمیشه قضاوت کرد شاید حرفی بزنیم و نظر ما باعث ناحق خراب شدن زندگیت بشه همه مشکلات خودتون و نامزدت بنویس روی یک کاغذ بدون ارفاق ب خودت یا اون ب یک مشاور مراجعه کن ببین چی میگن
منم بمب بودم بعد ده سال تونستم در حد ترقه با احساس کنمش😂😂😂😂😂
چقدر شبیه هم هستیما 😅 ، از این که آبی برا من گرم نمیشه ، حالا جالبه اگه من زنگ نزنم و قربون صدقش نرم یا پیام ندم ، دعوا هم میکنه باهام ، آقا پررو تشریف داره
چقدر شبیه هم هستیما 😅 ، از این که آبی برا من گرم نمیشه ، حالا جالبه اگه من زنگ نزنم و قربون صدقش نر ...
همیشه هم در جواب گلایه هام می گه من وقت ندارم
😂
بترکی با این بهونه ت
واقعا هم وقت نداره ها😁
اینم واقعا وقت نداره ، میگم من وقت ندارم دستشویی برم ، بیچاره ظاهری هم اصلا به خودش نمیرسه
وااااای😂😂😂
شوهرمنم همیشه همینو می گه
می گه همون که صبح خونه رفتم دیگه نرفتم شب میاد خونه می دویه میره دسشویی
می گم شاشتو برا من اوردی اخه میخوام چکار😂😂😂😂😂😂😂