2777
2789
عنوان

من ظاهری خیلی خوشگل و خوش اندامم ولی محجبه ام ، اهل آرایش نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 102 پست
مرسی از راهنمایی هات عزیزم ، الهی همیشه خوشبخت باشی گلم

فدات عزیزم

توکلت بخدا باشه

انشالله خوشبخت بشی😍😘😘

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا همینه ، حالا من بمب احساس و عاطفه هستم

منم بمب بودم بعد ده سال تونستم در حد ترقه با احساس کنمش😂😂😂😂😂

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
هر وقت از سر کار میاد خسته و خوابه ، همش کار و کار و کار ، سر کار هم همش داف و داف و داف

والا نمیدونم چی بگم چون نیستیم تو زندگیت و نمیشه قضاوت کرد شاید حرفی بزنیم و نظر ما باعث ناحق خراب شدن زندگیت بشه همه مشکلات خودتون و نامزدت بنویس روی یک کاغذ بدون ارفاق ب خودت یا اون ب یک مشاور مراجعه کن ببین چی میگن 

عشق ماندگارمی🖇️♥️⁦(⁠●⁠♡⁠∀⁠♡⁠)⁩
خدا شما و عزیزانتون رو حفظ کنه ان شاالله .

❤😘😘

منم بمب بودم بعد ده سال تونستم در حد ترقه با احساس کنمش😂😂😂😂😂

چقدر شبیه هم هستیما 😅 ، از این که آبی برا من گرم نمیشه ، حالا جالبه اگه من زنگ نزنم و قربون صدقش نرم یا پیام ندم ، دعوا هم میکنه باهام ، آقا پررو تشریف داره

چقدر شبیه هم هستیما 😅 ، از این که آبی برا من گرم نمیشه ، حالا جالبه اگه من زنگ نزنم و قربون صدقش نر ...

همیشه هم در جواب گلایه هام می گه من وقت ندارم 

😂

بترکی با این بهونه ت

واقعا هم وقت نداره ها😁

همیشه هم در جواب گلایه هام می گه من وقت ندارم  😂 بترکی با این بهونه ت واقعا هم وقت نداره ...

اینم واقعا وقت نداره ، میگم من وقت ندارم دستشویی برم ، بیچاره ظاهری هم اصلا به خودش نمیرسه

اینم واقعا وقت نداره ، میگم من وقت ندارم دستشویی برم ، بیچاره ظاهری هم اصلا به خودش نمیرسه

وااااای😂😂😂

شوهرمنم همیشه همینو می گه 

می گه همون که صبح خونه رفتم دیگه نرفتم شب میاد خونه می دویه میره دسشویی

می گم شاشتو برا من اوردی اخه میخوام چکار😂😂😂😂😂😂😂

کلا همینه ، حالا من بمب احساس و عاطفه هستم

اب و اتش ها 😑 حیف🤦‍♀️ سعی کن با انرژی مثبت تاثیر بزاری روش چون که نمیتونی تغییرش بدی

درسته باز اومدم ولی دیگه به درد نمی خوری 😑جایی که...نیست