2777
2789
عنوان

من ظاهری خیلی خوشگل و خوش اندامم ولی محجبه ام ، اهل آرایش نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 102 پست
حرف های محبت آمیز نمیزنه ، دائم سر کار هست ، احساس می کنم دوستم نداره ، گاهی در طول روز یه پیامک سلا ...

والا من خودم چادریم خیلیم از حجابم و تیپم راضیم، همیشه هم شیک پوش و مرتبم ولی اگه جات بودم اونجور نامزدو ول میکردم... تو جلو اون به خودت برس و نهایت محبتت رو بکن دیدی باز همونع دیگه کاتش کن بنظرم چون مردی که هرروز با هزارتا دختر سرو کار داشته باشه خیانتم ازش بعید نیس بعد ازدواج پشیمون میشی، خیلی پسرا هستن میمیرن واسه دخترای چادری اون باید منت تو رو بکشه یه سلامم نمیده ک بنظرم بعد از ازدواج هم کم اهمیت میمونع...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من خودم چادریم خیلیم از حجابم و تیپم راضیم، همیشه هم شیک پوش و مرتبم ولی اگه جات بودم اونجور نا ...

چادری نیستم ، چند بار میخواستم نامزدی رو بهم بزنم دعوا راه انداخت ولی واقعا سر کار هست ، دائم سر کار هست

اونا شاگرداش هستن ، همه هم پزشک ان ، خودش میگه یکی از دخترا گفته من ساعت ۵ صبح پا میشم آرایش و مو سش ...

هرچی چه فرقی میکنه رشته تحصیلیشون چی باشه، از همه قشری پیش همسر منم میان ،وکیل، پزشک و...خوشگلم هستن حتی همسایه ها بعضیاشونو حتی میدونم یکم مشکل دارن ولی بازم برام مهم نیست 

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 
چادری نیستم ، چند بار میخواستم نامزدی رو بهم بزنم دعوا راه انداخت ولی واقعا سر کار هست ، دائم سر کار ...

خب بزار دعوا کنه نمیتونه که مجبوراً نگهت داره، بنظرم اگه خودت از ته دل این مدل زندگی رو نمیخوای که صب تا شب با بقیه سر و کار داشته باشه اصلن معنی زندگی رو نفهمه از همین اول کاتش کن که بعد ها پشیمونی فایدع نداره

چادری نیستم ، حتی مانتو خیلی کوتاه میپوشم یا جایی بریم با بلوز و شلوارم ولی موهام داخله و آرایش نمی ...

منم نیستم ولی خداقبول کنه نمازم میخونم چون هرچی دارم ازنمازه ارایشم میکنم اطرافمم هم نمازخون ولی ارایشم دارن نه غلیظ لباس پوشیدنی هم شیک وپوشیده میگردیم زندگیامونم خیلی قشنگه ولی درباره مسئله توباشوهرت نمیتونم نظربدم چشما عادت کرده ب هرزه پسندی وهرچی ساده بگردی انگار غیرعادی خودتو پیداکن 

مرسی از راهنمایی هات مهربونم ، زنده باشی .

فدات موفق باشی گلم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
لعنتی ها یه دلبری ها میکنن بیا و ببین ، یه بار رفتم محل کارش ، حالم بد شد

من میبینم بهشون لبخند میزنم ، اصلا مهم نیست بقیه چیکار میکنن مهم همسرته که چجوری رفتار میکنه ،اگه ایرادی تو رفتار اون میبینی حق داری ناراحت شی یا همین بی توجهیش ناراحت کنندس باهاش راجع به همین موضوع صحبت کن ، محیط کارشو که نمیتونه تغییر بده ولی موظفه به تو احساس آرامش بده نه اینکه بی تفاوت باشه

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 
لعنتی ها یه دلبری ها میکنن بیا و ببین ، یه بار رفتم محل کارش ، حالم بد شد

عزیزم حق داری 

می دونم چی می گی 

همسرم منم پزشکه 

منم سر و ساده ام 

میرم محل کارش واقعا تا یه هفته اعصابم داغونه 

دلبری که چه عرض کنم دیگه لاس میزنن رسما

ولی یه چیزی

الان اخر ساله سرشون شلوغه پزشکا 

شما هم که تازه نامزد کردی

رو اعصابش راه نرو ببین تعطیلات عید که خلوته چطوریه باهات

هی ام تند تند نگو بهم بزنیم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
عزیزم حق داری  می دونم چی می گی  همسرم منم پزشکه  منم سر و ساده ام  میرم محل ...

نامزد من متخصصه ، استاد دانشجوهای پزشکی هست ، هر روز باهاشون سر و کار داره ، حتی تو اتاق عمل که میره گاهی اندام جنسی خانم ها رو هم حین عمل میبینن ، اعصابم خرد هست ، میگه اونجا سفید باشه ، آخه لعنتی اونجا که مال هیچکس سفید نیست ، دارم دیوونه میشم

نامزد من متخصصه ، استاد دانشجوهای پزشکی هست ، هر روز باهاشون سر و کار داره ، حتی تو اتاق عمل که میره ...

ای بابا

این اندام جنسی دیدنش واقعا غیر قابل تحمله😤

اینم که گفته باید سفید باشه😑😑😑

متخصص چی هست عزیزم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
نامزد من متخصصه ، استاد دانشجوهای پزشکی هست ، هر روز باهاشون سر و کار داره ، حتی تو اتاق عمل که میره ...

خودتو اذیت نکن عزیزم

تو رو خودش خواسته پسندیده

اگه پلنگای دور و برشو می خواست که میرفت می گرفت

مردا خودشونم می دونن اونا بدرد زندگی نمی خورن