2777
2789
عنوان

من ظاهری خیلی خوشگل و خوش اندامم ولی محجبه ام ، اهل آرایش نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1310 بازدید | 102 پست

احتیاج نیست تو هم داف بشی اعتماد به نفست ببر بالا میدونی چطور خودتم تلاش کن سطح بالایی داشته باشی 

جلو شوهرت از خودت بدگویی نکن. خیلی هم تعریف نکن  از خودت که راضی باشی شوهرتم ازت راضیه 

این کاربری دست دو نفر است

نمیخوام بترسونمت،ولی یکی از مدیرای اداره همسرم خانوادشو میشناسیم،خانمش خیلی باحجاب و متین و موقره و دو تام بچه دارن،حتی سفر خارج از کشور میرن خانمش فقط چادرشو درمیاره خیلی تو چشم نباشه و با مانتو و ... یه بار خانمش صحبت میکرد میگفت علی خیلی دوست داره من اینجور رعایت میکنم

بعد همسرم میگفت دختری نیست تو اداره این آقا علی باهاش نبوده باشه ،یه ویلا داره هر هفته با یکی از کارمندا اونجاس

زن طفلکشو گذاشته تو چادر و چاقچول بچه هاشو بزرگ کنه،خودش پی هرزگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس مشکل چیه

حرف های محبت آمیز نمیزنه ، دائم سر کار هست ، احساس می کنم دوستم نداره ، گاهی در طول روز یه پیامک سلام هم نمیده ، محل کارش صد تا دخترای داف و پلنگن ، احساس می کنم منو دوست نداره

چون اونا خوشگل ترن

از چشم شوهرت تو خوشگلتری 

اگرم میخوای مثل اونا باشی بجای مقایسه اون کارو انجام بده 

ولی همیشه کاری کن از خودت راضی باشی

این کاربری دست دو نفر است

عزیزم اون آقا روز اول شما رو دیده با این نوع پوشش با این ظاهر شمارو خواسته و قطعاً شما از وضعیت ظاهری باهاشون روز اول صحبت کردین که سبک پوششتون اینه 

پس قرار نیست الان خودت رو با بقیه مقایسه کنی و هم آرامش از خودت و نامزدت بگیری

اون قبل از شما هم هزاران دختر دیگه دیده اگر اونا رو میخاست خب همون مدلی ها رو انتخاب میکرد 

بجای این افکار و شلوغ بازی و دعوا 

هروقت کنارت هست اینقدر خودتو خوشکل کن ک بدونه شما اگر آرایش می‌کنی اگر لباس خاص میپوشی فقط واسه همسرت هست و اون بیشتر بهت دلبسته میشه

عشق ماندگارمی🖇️♥️⁦(⁠●⁠♡⁠∀⁠♡⁠)⁩
پیش دکتر برو درباره اش صحبت کنین روحیه ات بالا میره گلم

از بچگی توسط یه نفر دائم سرکوب شدم ، باور می کنی تا ۲۰ سالگی احساس می کردم زشت ترین دختر روی زمینم ولی از سن کم خیلی زیاد خواستگار داشتم ، حالم بد میشد ، خیلی اتفاقات بد برام افتاده ، بعدش هم افسردگی حاد

همسر من بوتیک داره ،همش با خانومای مختلف سرو کار دارن ولی من تا حالا خودمو باهاشون مقایسه نکردم ،اصل ...

اونا شاگرداش هستن ، همه هم پزشک ان ، خودش میگه یکی از دخترا گفته من ساعت ۵ صبح پا میشم آرایش و مو سشوار کردن تا ۸ آماده بشم ، دانشجوهای پزشکی ان ، این استادشونه

اتفاقا تواین روزا خیلی مردی چادرداری وبنظرم چادریا خیلی جذابن چون ب سختی میشه نگه داشت چادرو انقدبدگ ...

چادری نیستم ، حتی مانتو خیلی کوتاه میپوشم یا جایی بریم با بلوز و شلوارم ولی موهام داخله و آرایش نمی کنم

از بچگی توسط یه نفر دائم سرکوب شدم ، باور می کنی تا ۲۰ سالگی احساس می کردم زشت ترین دختر روی زمینم و ...

پس دلیل این رفتارت همون ماجراست

ولی باید رفتارتون ترک کنی چون وقتی به نامزدت گیر بدی ناخواه اونو متوجه این میکنی که من میدونم اون دخترها از من بهتر هستن

روی اعتماد به نفست کار کن و خودت رو بهترین بدون چون الان تو زندگیت کسی هست که دوست داره و تورو همینجور انتخاب کرده

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
اعتماد به نفسم صفر هست از بچگی هم بوده

شما خودت خودت رومحدود کردی .نیازی نیست موهاتو بریزی بیرون ولی رنگ کن ارایش کم داشته باش لاک بزن اونوقت ببین حال چقد اکی میشه...

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
عزیزم اون آقا روز اول شما رو دیده با این نوع پوشش با این ظاهر شمارو خواسته و قطعاً شما از وضعیت ظاهر ...

هر وقت از سر کار میاد خسته و خوابه ، همش کار و کار و کار ، سر کار هم همش داف و داف و داف