عمل بینی و اینا نکردم ، مژه و ناخن نمیکارم ، حتی ناخن هامم لاک نمیزنم ، موهامم رنگ نمی کنم ولی دخترایی که دائم با نامزدم سر و کار دارن همه داف و پلنگ هستن ، با آرایش های زیاد ، ته دلم خالی شده ، خودمو باختم ، آخه نامزدم خودش منو خواسته ولی دائم میگه سرم شلوغه و واقعا هم سرکار هست ، وقتی میگم نامزدی رو بهم بزنیم ، ناراحت میشه و دعوا راه میندازه ، خیلی حالم بد هست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پیش دکتر برو درباره اش صحبت کنین روحیه ات بالا میره گلم
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔
همسر من بوتیک داره ،همش با خانومای مختلف سرو کار دارن ولی من تا حالا خودمو باهاشون مقایسه نکردم ،اصلا دلیلی نداره خودمو با کسی که چند ساعت میادو میره مقایسه کنم
نامزدت اگه قرار بود به اون دخترها نگاه کنه و خوشش بیاد با تو نامزد نمیکرد گل اون از سادگی تو خوشش میاد مثل همسر خودم که هنوزم نه رنگ مو دوست داره نه کاشت ناخن و عمل و آرایش غلیظ
برای عروسی ها مبرم آرایشگاه که میکاپ کنه زیاد خوشش نمیاد که صورتم شلوغ میشه
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔