2777
2789
عنوان

قرص لاغری

405 بازدید | 40 پست

کسی ازکربو اسلیم استفاده کرده؟من برای لاغری خریدم از امروز میخوام استفاده کنم

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من آلفا استفاده کردم راضی بودم  کجا گرفتی اگه مطمئنی اصله که خوبه

چند کیلو کم کردین

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!
نخور من ده مدل قری لاغری خوردم بعد یه مدت دوبرابر برگشت

چند کیلویین

نخور من ده مدل قری لاغری خوردم بعد یه مدت دوبرابر برگشت

اگه اصل بود اینجوری نمیشدی اخه من پارسال هم یک دوره خوردم برگشت نکرد دوباره امسال گرفتم 

اصلا قرص لاغری اصلش خیلی خیلی کمه اونم من آشنا داشتم تونستم پیدا کنم چون با وضعیت دلار و اینا قرص خارجی اصل نمیارن

۱۴ کیلو تو ۵۰ روز 

چند خریده بودین قرصو؟

چند کیلویین

۷۵ بودم قدم بلند سه مدل قرص خوردم لاغری الان‌۸۸ دارم رژیم کتو میگیرم 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
اگه اصل بود اینجوری نمیشدی اخه من پارسال هم یک دوره خوردم برگشت نکرد دوباره امسال گرفتم  اصلا ...

کجا هستی واسه منم سفارش بده. 

یک دوره چند روزست؟ چندتا قرص داره? قیمت؟ 

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد
از کجا خریدی؟ اصل بود؟ عوارض نداشت؟ تو شیردهی بده؟ 

من دوستام خرید کردن راضی بودن بهم معرفی کردن چند ساله میشناسنش

اره اصل بود 

نه عوارض خاصی نداشت 

نه تو شیردهی نمیشه استفاده کرد 

ولی خب داروهایی داره که تو شیردهی میشه استفاده کرد

اگه اصل بود اینجوری نمیشدی اخه من پارسال هم یک دوره خوردم برگشت نکرد دوباره امسال گرفتم  اصلا ...

برا منم اشنا بود اصل داد الفا گرفتم 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
من دوستام خرید کردن راضی بودن بهم معرفی کردن چند ساله میشناسنش اره اصل بود  نه عوارض خاصی ندا ...

شمارشونو میدی بی زحمت