2777
2789

چه شکری خوردم دیروز فیبروز کردم‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌دوسش ندارم اگه ترمیم ماه دیگرو نرم‌ پاک میشه کلن یا خط ناکه یا چی ؟بعد چقد میمونه رو صورت وقتی پاک بشه قهوه ای میشه ابرو یا کامل پاک میشه؟

هر کی لایک کنه جن بیاد بخوابش 😑😑

من میخوام برم ..یعنی نرم؟؟

پشیمون میشم آیا؟

گروه ایتا داریم ۲ ساله نتایج بالا....اگ میخواهید به وزن دلخواهتون برسید و مانکن بشید (رایگان)کالری شماری و ورزش چت و تعامل..    https://eitaa.com/joinchat/2451898729C0369ec4b70

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم فیزروز گفت ماندگاری دو سال 

آمدم بعد از ۴روز شستم همش پاک شد 

از آرایشگاه دیگه سوال کردم گفت اصلا 

ماندگاری نداره همش تبلیغه سایه ابرو بهتره 

دوست داشتن رو به اونایی اختصاص بدیم که تو زندگیمون نقش داشتن نه اونایی که برامون نقش بازی کردن دوست داشتن ارزش بالایی داره هدر ندیم 

من زدم خیلی ام  راضی ام ترمیم رفتم

ترمیم نری به این زودی پاک نمیشه ولی زودتر میره نسبت به وقتی که ترمیم میری،ترمیم بیشتر برای برطرف کردن عیب و ایراده،منکه رفتم ترمیم کلا ده دیقه طول نکشید

من قبلا رفتم موادش خوب نبود پوستم صورتی شده بود

رفتید حتما مطمئن باشید موادش پرما باشه

من زدم خیلی ام  راضی ام ترمیم رفتم ترمیم نری به این زودی پاک نمیشه ولی زودتر میره نسبت به وقتی ...

میش عکس ابرو هاتو بزاری

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️
من زدم خیلی ام  راضی ام ترمیم رفتم ترمیم نری به این زودی پاک نمیشه ولی زودتر میره نسبت به وقتی ...

من این دفعه رفتم بعد دوبار فیبروز گف پوستت صورتی شده رنگ نمیگیره میکرو بلیدینگ کرد بنظرت میکرو خوبه؟استرس دارم

سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا می‌خوام هرکس برای سلامتی   و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین
من تلفیقی زدم خیلی خوبه

منم تلفیقی زدم خوب پوشش داده بود سری پیش

سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا می‌خوام هرکس برای سلامتی   و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین