2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی بخاطر ثبت نام

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
یعنی چی بخاطر ثبت نام

من یه بچه ۶ ماهه دارم بخاطر طرح مادران جاریم گفت ثبت نام کنه به جای من و خودش ماشین بگیره ۲۰ تومن بهم بده خواهرم گفت بده به من ۳۰ بهت میدم 

خواهرم چند دوره ثبت نام کرد درنیومد ایندفعه جاریم گفت ۵۰ میدم مال من 

منم زنگ زدم به خواهرم گفتم با حالت عصبی گفت باشه من نمیخوام و قطع کرد

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 
من یه بچه ۶ ماهه دارم بخاطر طرح مادران جاریم گفت ثبت نام کنه به جای من و خودش ماشین بگیره ۲۰ تومن به ...

نه دیگه هر کی دنبال منافع خودش  

جاریت پول بیشتر داده 

اونی هم که منطقی نیست بزار قهر باشه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
نه دیگه هر کی دنبال منافع خودش   جاریت پول بیشتر داده  اونی هم که منطقی نیست بزار قهر با ...

یعنی من مقصر نیستم ؟؟

عزیزم برای داداش من دراومد. یعنی زنداداشما از خود ایران‌خودرو زنگ زدن ۱۲۰خریدن. توی دیوار بزنی تا ۱ ...

اتفاقا دیروز توی یه تاپیک یکی راهنماییم کرد مثل شما گفت دارن سرت کلاه میذارن

منم رفتم رمزم رو عوض کردم جاریم نتونه نتیجه رو ببینه شاید در اومد به یکی دیگه بفروشم فعلا که نتیجه رو نگفتن 

اما خواهرم بهش برخورده و قهر کرده 

مادرمم چون اونو خیلی دوست داره جریان رو بفهمه باهام سنگین میشه

اتفاقا دیروز توی یه تاپیک یکی راهنماییم کرد مثل شما گفت دارن سرت کلاه میذارن منم رفتم رمزم رو عوض ک ...

بدرک هرکی فکر زندگی خودشه دیگ

ببین ب زنداداش من از ایران‌خودرو زنگ زدن قبل اون داشت ۱۰۰میفروخت. اونا گفتن ۱۲۰ فروخت ب اونا.  ب دوستای همسرت بگید خیلیا طالب فیش هستن چون میانگین ۲۳۰سود هست. حداقل ۱۰۰ازشما میخرن وای اگر میتونی وام بردارید تحویل بگیرید. بعذ تحویل بفروش یه ماشین کهنه بخر بقیه اش هم کار دیگ کن که بتونی وام بدی 

بدرک هرکی فکر زندگی خودشه دیگ ببین ب زنداداش من از ایران‌خودرو زنگ زدن قبل اون داشت ۱۰۰میفروخت. اون ...

جاریم هایما ثبت نام کرد به اسمم حدود ۸۰۰ اختلاف بازار و کارخونه هست اینجا گفتن حداقل باید ۴۰۰ بهت بده 

که جاریم گفت ۵۰ 

فعلا نتایج مادران نیومده من نمیدونستم اینقدر طالب داره گفتم فقط آشناها ازم میخرن برای همین دادم به جاریم و خواهرم

بدرک هرکی فکر زندگی خودشه دیگ ببین ب زنداداش من از ایران‌خودرو زنگ زدن قبل اون داشت ۱۰۰میفروخت. اون ...

خودم اصلا توان خریدش رو ندارم