2777
2789
عنوان

معذرت خواهی از شوهر

246 بازدید | 12 پست

امشب حرفی زدم که ازم رنجید (،دوست ندارم بازش کنم)بیشتر از همه ی دنیا بیشتر از همه دوستش دارم حتی از بچه هام هم بیشتر ،فقط اون من رو می فهمه بهترین رفیقمه و بزرگترین حامی من ،گفت من و بخشیده اما می شناسمش تو دلش مونده اصلا کینه ای نیست اما دلم نمی خواد خاطرش ناراحت باشه اون گنجه منه بزرگترین الماس زندگیم ،بهم بگین چه کار کنم که درست و حسابی از دلش در بیارم شما باشید جه کار می کنید 

یه اخرشب دلبر

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین که عذر خواهی کردی کافیه.باقیش رو باید بسپری به خودش.این مسایل تو زندگی زناشویی عادیه.مهم اینه با هم صحبت کردید و حل شده و شما هم عذر خواهی کردید.دیگه مشکلی نیست.خودش به مرور از دلش می‌ره.

[QUOTE=279355136]زمان بده ایشون هم شمارو گنج خودش میدونه؟[/QUOTE

آره بارها بهم گفته بهم ثابت کرده ....

زمان هم خوبه فکر کنم ......خیلی بد شد امروز سردرد داشتم روی خودم تمرکز نداشتم رنجوندمش. .

با این چیزایی که تعریف کردی خپدت باید بهتر بدونی با ‌چه‌کاری یا چه‌چیزی میتونی خوشحالش کنی  ...

خودش همیشه میوه بهم زمام بده خوب میشم اما بیشتر از خودم عصبانی ام شاید اومدم اینجا که بتونم خودم رو ادب کنم😐😐😐

[QUOTE=279355136]زمان بده ایشون هم شمارو گنج خودش میدونه؟[/QUOTE آره بارها بهم گفته بهم ثابت کرده . ...

عزیزم

خوشبخت باشید 💖 زمان حلال مشکلاته❤

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚