میخام خدابخواد برای بارداری اقدام کنم شنیدم سیاهدانه و زنجبیل و سایر گرمیجات باعث میشه زودتر بارداری صورت بگیره میشه تجربه های قبل اقدامتون بهم بگید چیا خوردید چه کارایی کردید یا پشیمونی از کاری ک نکردید یا هرچیزی
عزیزم حتما با دکتر مطرح کن این چیزا رو بهتر میدونه هر چیزی نخور شاید خوب نباشه من هر سوالی داشتم از دکتر یا دکتر طب سنتی میپرسیدم الانم سه قلو باردارم🥰
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم حتما با دکتر مطرح کن این چیزا رو بهتر میدونه هر چیزی نخور شاید خوب نباشه من هر سوالی داشتم از ...
سلام گروه مامانای باردار زیر ۱۵ هفته داخل ایتا اگر دوست داشتی بیا
https://eitaa.com/joinchat/2542207317C263b0045b9
گر نگهدار تو آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 💖خدایا خودت مواظب تو دلیم باش 🤰به خودت سپردمش صحیح و سالم بغل بگیرمش 😍 جان مادر خیلی دوستت دارم فرشته قشنگم
اها خیلی ممنون بعد ببخشید تو یه ماه چند بار اقدام بود یا در طی چند ماه
ما اصلا قصد بچه دار شدن نداشتیم چون تازه ازدواج کرده بودیم و منم سنم کمه ولی خب جلوگیری هم نداشتیم میخواستیم روند طبیعی خودش باشه تو یکماه چند بار اقدام کردیم