2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز اقدام نکردم انشاءالله بعد عید واقعا دلم دوقولو میخاد نمی‌دونم چرا میترسم امیدوارم با یه بار ...

انشالله که میشه عزیزم نگران نباش توکل بر خدا حتما اقدام کن و اینکه اگه میخوای پسر باشه گرمیجات بخور همسرتم مواد غذایی گرم بده🥰منم میخواستم بچه هام پسر بشن 

انشالله که میشه عزیزم نگران نباش توکل بر خدا حتما اقدام کن و اینکه اگه میخوای پسر باشه گرمیجات بخور ...

شوهرم بشدت سردمزاج اما خودم کم و پیش رعایت میکنم

چیا بیشتر بخورم ؟؟منم هم سن خودتم دارم میرم ۲۱ولی دوسال و خورده ای ازدواج کردم

شوهرم بشدت سردمزاج اما خودم کم و پیش رعایت میکنم چیا بیشتر بخورم ؟؟منم هم سن خودتم دارم میرم ۲۱ولی ...

عسل شیر موز آجیل  زعفران اینا رو بیشتر باید همسرت بخوره انشالله که بچه دار میشی من صاحب دو پسر و یه دختر شدم 😍🥰💋

عسل شیر موز آجیل  زعفران اینا رو بیشتر باید همسرت بخوره انشالله که بچه دار میشی من صاحب دو پسر ...

ای جانم مباااااارک😍😍😍😍😍خدای من چقققققدر خوش حالم باورت میشه چشام قلبی شد😍😍😍😍اسفند دود کن تند تند