2777
2789

نه

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..

نه فقط به خاطر ماه رمضان

که به خاطر مشکل دار شدن غسل و وضو انجامش نمیدم

به جز اون مژه های خودتم نابود میشه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دوست داستم ولی امسال هر کاری کردم گند زده سد توش انقدر اعصابم خورده فقط پول هدر دادم .قبلا موهامو رنگ کردم بعد امروز کراتبن یعنی گند زده شد تو رنگش سبز شده اصلا نمبدونم چه غلطی بکنم برم رنگساژ درست میشع نمیشع 😐خیره سرم کنن

مژه های خودمون خراب میشن؟؟

بله

خیلی شنیدم که مژه های خودشون میریزه و بعدش به خاطر ناکار شدن مژه شون مجبور میشن هی دوباره کاشت کنن

بالاخره شما منطقی هم که فکر کنی چسب مژه و مواد شیمیایی و فشار و سنگینی اون مژها های مصنوعی رو ریشه مژه خودت قطعا آسیب زاست

مرتبم که باید بری برای ترمیم

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

ترمیم چی.دیگ یه ماه اس.دیگه نمیخوام واسه عید فقط

خب چکاریه یه ریمل خوب هم می تونه همین کار رو بکنه

اگر آدم معتقد و اهل نماز و روزه ای غسلت مشکل دار میشه نمازات مشکل دار میشه در واقع غسلهات گردنت می مونن

انگار که غسل نکردی، وضو نگرفتی