2777
2789
عنوان

تجربه کاشت ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 17362 بازدید | 78 پست
نمیدونم من چند نفر ک انجام دادن راضی نبودن و خودمم ک دیدمشون بنظرم غیر طبیعی بود مشخص بود کاشته

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلینیک ستاره ساعی شش تومن  البته جاهای دیگه بهترن  کلینیک رنسانس بهتره

منم ستاره ساعی انجام دادم البته شعبه ونکش ، الان شعبه جردنش هستن که مامانم انجام داده ، درهرصورت به نظرم به کیلینیک مربوط نیست به مهارت  خود اون شخصی که کاشت رو انجام میده برامون مربوطه

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
بنظرتون من ک پول کافی برای کاشت ندارم میکرو کنم چطوره بچه ها؟

میکرو یا هر سوزنی که به ابروتون بخوره به مرور باعث از بین رفتن پیاز ابروهاتون میشه 

منم ستاره ساعی انجام دادم البته شعبه ونکش ، الان شعبه جردنش هستن که مامانم انجام داده ، درهرصورت به ...

منم شعبه ونکش بودم اونزمان فقط یک شعبه داشت 

بعدا میخواستم برم ترمیم که یهو ویزام اومد مجبور شدم سریعا برم

منم شعبه ونکش بودم اونزمان فقط یک شعبه داشت  بعدا میخواستم برم ترمیم که یهو ویزام اومد مجبور ش ...

حالا ضمانت نامشو داشته باشید هروقت بیاید میتونید ترمیم کنید 

نمیدنستم ☹️ابروهای باریک منو چکارکنم درست بشه

ببین من همش به دوستم میگفتم کاشت انجام بده پشت گوش انداخت تا اینکه بانک موش تعداد موهای سفیدش زیاد شد! و در نتیجه مساور گفت به موی بیشتر احتیاجه و نمیشه انجام بدی 

حالا شما فعلا میکرو رو انجام بده و حتما حتما توی برنامه هات بزار که کاشتم کنی